Ha választani kellene az arabok és romák között kit választanátok tehát kit fogadnátok be? Én magam roma vagyok, csak kíváncsi vagyok a véleményekre, érvekre.
Arabokat, velük még lehet mit kezdeni, és a legtöbbje a szegénység ellenére is iskolázott, informált.
A cigány az meg lényegében magyar, Írországban is vannak, ők sem külön nép hanem Ír állampolgárok.
A civilizált, erkölcsös, keresztény embereket választanám, akik hasznosak a nemzetnek, a társadalomnak, és tök mindegy, hogy honnan jöttek, milyen színűek és milyen etnikumúak, hogy esetleg Fáresznek hívják vagy Gazsinak. Majd megtanulnak magyarul és megtanulnak dolgozni, mert ha SZÁNDÉK van, akkor út is lesz, ahogy Orániai Vilmos mondta.
A retkes putrismajmot, meg az allah akbárt üvöltő elmebeteget meg géppuskával kell kezelni. Akkor is, ha fehér.
Azért nem ilyen egyszerű.
Ismertem romákat akik addig húzták az egyik kolegájukat anyagilag, amíg magára akasztotta a 220-at.
Őkek szivesen látnám határon kívül azokkal arabokkal együtt akik mindent összeszemetelnek.
Meg nyaraltam Zalában, Galambokon még a halőr is roma Volt. Hajnali 1-ig nyugottan horgásztam majd hazamentem. És nem Volt félninvalóm. Velük semmi bajom. Néha a Magyar sokkal rosszabb, mert a sajátjukat visszahúzzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!