Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért próbálnak folyamatosan...

Miért próbálnak folyamatosan szökni Röszkénél a menekültek?

Figyelt kérdés
Nem annyi lenne csupán a dolguk, hogy leülnek, és várnak a regisztrációra, majd a buszra?
2015. szept. 8. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:

1, Nem akarnak regisztrálni mert akkor ide toloncolják vissza majd ha Nyugaton nem kellenek.

2, Mennének Németországba, nem akarnak bizonytalanságba várakozni.

3, Akkora a káosz ott hogy szerintem nincs elég tolmács aki megértetné velük hogy mi is a helyzet igazán.

2015. szept. 8. 19:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt lehet tudni, hogy egy ilyen regisztráció során milyen kérdéseket tesznek fel?
2015. szept. 8. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:

A kérdéseket sajnos nem tudom.

De az előző választ kicsit pontosítanám:

1-2. Vannak, akik akarnak regisztrálni. Nekik is iszonyatosan hosszú a várakozási idő, embertelen körülmények között (hidegben, sáros-hideg talajon, szabad ég alatt, élelem és innivaló nélkül stb.)

3. Vagy egyáltalán nincs tolmács, vagy csak nagyon kevés, vagy csak sokára érkezik meg, nem tudom. De tegnap olvastam cikkeket, ill. néztem videókat: tolmácsoknak nyoma sem volt. :(

2015. szept. 9. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!