Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik őrjöngenek amiatt, hogy...

Akik őrjöngenek amiatt, hogy a sok ezer ember szemetet hagy a Keletiben, azok miért nem emelik fel a hangjukat ezellen is?

Figyelt kérdés

Azellen, hogy minden péntek, szombat hajnalban az Erzsébet tér olyan mint egy szemétdomb, a bulizó emberek miatt, tele minden papírral, széttört üvegekkel, szeméttel, kosszal, mocsokkal. És olyan húgyszag van a fáknál, hogy nem lehet megmaradni.

Valamint a Ferenciek terén, és a Deák tér környékén lévő csöves magyarok miatt, akik koszban mocsokban élnek, összepisálnak, okádnak, szarnak mindent, és nem lehet megmaradni a környékükön.

Az nem baj?

2015. szept. 6. 10:54
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
23%

Mert azok a "bulizó" emberek fizetik az adót, (vagy a szüleik).

A menekültek meg semmit sem fizetnek be, hanem inkább elvesznek a közös kasszából.

2015. szept. 6. 11:15
 12/44 anonim ***** válasza:
83%

# 10:

Előbb az volt még a gondod, hogy szemetelnek, most az letta gondod, hogy a gazdaságot nullázzák le. Miközben gazdasági szempontból egy jól működő menekültellátó rendszer, aminek szinte az egészét EU-s pénzből finanszírozzuk, a magyar gazdaságot pörgetné fel.

Egyébként miben nullázták le a magyar gazdaságot néhány hónap alatt?

2015. szept. 6. 11:16
 13/44 anonim ***** válasza:
6%

#7 A szurkolók ellen a rendőrség FEGYVERREL (igen, igen a könnygáz, vízágyú annak minősül) vonult fel, ez egy kicsit más reakciót vált ki egy egyébként békés emberből, mint ha csak utána szólna a rendőr, hogy helló, helló!

Kíváncsi lettem volna, ha ezeket szintén bevetették volna a Keletinél, vagy útban az autópályán mi történt volna...

Másrészt meg a "jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség" az elmúlt időszakban a migránsokkal szembeni intézkedések tapasztalatai alapján már törvényesnek minősül, így nem értem, miért vettek emiatt őrizetbe magyar embereket.

2015. szept. 6. 11:21
 14/44 anonim ***** válasza:
37%
Neked tetszik a szemét, ezek szerint.
2015. szept. 6. 11:22
 15/44 A kérdező kommentje:

Tehát ha fizetek adót, akkor szétcseszhetem az egész várost, és szemetelhetek? Értem.

Nem, nem tetszik a szemét, de eddig sehol nem olvastam, hogy "rohadt csövesek, rohadt fesztiválozók, teleszemetelik a várost", csak azt olvasom, hogy rohadt menekültek teleszemetelik a várost. Mi a kettő közt a különbség? Semmi. Ugyanolyan trágya dolog.

2015. szept. 6. 11:24
 16/44 anonim ***** válasza:
72%
Azért mert ők se különbek,menj be egy magyar erdőbe aztán könnyen rájössz,hogy mi magyarok se vagyunk különbek.A magyar is egy szemetes nép.
2015. szept. 6. 11:30
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Engem mindenféle szemetelés idegesít. Az agyamat eldobom attól, hogy nem tudok lemenni egy kibeb..szott aluljáróba, hogy ne legyen húgyszaga a drága csöveseinktől.

Mondjuk ennek a másik oldala, hogy nem is tudok a fővárosban nyilvános wc-t, egyetlen egyet sem.

A harmadik oldal, hogy ha lenne is ilyen, úgyis szét lenne verve 2 hét múlva...

2015. szept. 6. 11:34
 18/44 anonim ***** válasza:

# 17:

[link]

2015. szept. 6. 11:35
 19/44 anonim ***** válasza:
10%

#8 "a menekültek úgy csurig rakták a kukákat"

Ezért kellett volna igénybe venni a konténeres szemétszállítást, van ilyen szolgáltatás Magyarországon rengeteg. A babusgatók civileknek erre is kellett volna figyelni, ha már annyira várták itt őket...

Megrendelik maguk, mindössze kb. 20e Ft/konténer.

Egy közterület nem erre a célra lett kitalálva! Nem a köz feladata rendet rakni utánuk.

Egy fesztivál esetében a rendező brutális közterület használati díjat fizet, amivel fedezi a rendberakás költségeit. A betolakodók fizettek vajon ilyet?

2015. szept. 6. 11:36
 20/44 anonim ***** válasza:
8%

Kérdező miből gondolod hogy azt az emberek nem itélik el ugyanugy ha a fiatalok, vagy focihuligánok szemetelnek?

Magamból indulok ki,ha én nem szemetelek akkor ne szemeteljen más se,ugyanugy megvetem a focihuligánt mint a menekültet,nem számit.

Ha valaki azt mondja ez belefér mert az életéért menekül akkor az nem normális,arra amit müvelnek nincs értelmes magyarázat.

2015. szept. 6. 11:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!