Akik őrjöngenek amiatt, hogy a sok ezer ember szemetet hagy a Keletiben, azok miért nem emelik fel a hangjukat ezellen is?
Azellen, hogy minden péntek, szombat hajnalban az Erzsébet tér olyan mint egy szemétdomb, a bulizó emberek miatt, tele minden papírral, széttört üvegekkel, szeméttel, kosszal, mocsokkal. És olyan húgyszag van a fáknál, hogy nem lehet megmaradni.
Valamint a Ferenciek terén, és a Deák tér környékén lévő csöves magyarok miatt, akik koszban mocsokban élnek, összepisálnak, okádnak, szarnak mindent, és nem lehet megmaradni a környékükön.
Az nem baj?
Mert azok a "bulizó" emberek fizetik az adót, (vagy a szüleik).
A menekültek meg semmit sem fizetnek be, hanem inkább elvesznek a közös kasszából.
# 10:
Előbb az volt még a gondod, hogy szemetelnek, most az letta gondod, hogy a gazdaságot nullázzák le. Miközben gazdasági szempontból egy jól működő menekültellátó rendszer, aminek szinte az egészét EU-s pénzből finanszírozzuk, a magyar gazdaságot pörgetné fel.
Egyébként miben nullázták le a magyar gazdaságot néhány hónap alatt?
#7 A szurkolók ellen a rendőrség FEGYVERREL (igen, igen a könnygáz, vízágyú annak minősül) vonult fel, ez egy kicsit más reakciót vált ki egy egyébként békés emberből, mint ha csak utána szólna a rendőr, hogy helló, helló!
Kíváncsi lettem volna, ha ezeket szintén bevetették volna a Keletinél, vagy útban az autópályán mi történt volna...
Másrészt meg a "jogszerű rendőri intézkedéssel szembeni engedetlenség" az elmúlt időszakban a migránsokkal szembeni intézkedések tapasztalatai alapján már törvényesnek minősül, így nem értem, miért vettek emiatt őrizetbe magyar embereket.
Tehát ha fizetek adót, akkor szétcseszhetem az egész várost, és szemetelhetek? Értem.
Nem, nem tetszik a szemét, de eddig sehol nem olvastam, hogy "rohadt csövesek, rohadt fesztiválozók, teleszemetelik a várost", csak azt olvasom, hogy rohadt menekültek teleszemetelik a várost. Mi a kettő közt a különbség? Semmi. Ugyanolyan trágya dolog.
Engem mindenféle szemetelés idegesít. Az agyamat eldobom attól, hogy nem tudok lemenni egy kibeb..szott aluljáróba, hogy ne legyen húgyszaga a drága csöveseinktől.
Mondjuk ennek a másik oldala, hogy nem is tudok a fővárosban nyilvános wc-t, egyetlen egyet sem.
A harmadik oldal, hogy ha lenne is ilyen, úgyis szét lenne verve 2 hét múlva...
#8 "a menekültek úgy csurig rakták a kukákat"
Ezért kellett volna igénybe venni a konténeres szemétszállítást, van ilyen szolgáltatás Magyarországon rengeteg. A babusgatók civileknek erre is kellett volna figyelni, ha már annyira várták itt őket...
Megrendelik maguk, mindössze kb. 20e Ft/konténer.
Egy közterület nem erre a célra lett kitalálva! Nem a köz feladata rendet rakni utánuk.
Egy fesztivál esetében a rendező brutális közterület használati díjat fizet, amivel fedezi a rendberakás költségeit. A betolakodók fizettek vajon ilyet?
Kérdező miből gondolod hogy azt az emberek nem itélik el ugyanugy ha a fiatalok, vagy focihuligánok szemetelnek?
Magamból indulok ki,ha én nem szemetelek akkor ne szemeteljen más se,ugyanugy megvetem a focihuligánt mint a menekültet,nem számit.
Ha valaki azt mondja ez belefér mert az életéért menekül akkor az nem normális,arra amit müvelnek nincs értelmes magyarázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!