Akik őrjöngenek amiatt, hogy a sok ezer ember szemetet hagy a Keletiben, azok miért nem emelik fel a hangjukat ezellen is?
Azellen, hogy minden péntek, szombat hajnalban az Erzsébet tér olyan mint egy szemétdomb, a bulizó emberek miatt, tele minden papírral, széttört üvegekkel, szeméttel, kosszal, mocsokkal. És olyan húgyszag van a fáknál, hogy nem lehet megmaradni.
Valamint a Ferenciek terén, és a Deák tér környékén lévő csöves magyarok miatt, akik koszban mocsokban élnek, összepisálnak, okádnak, szarnak mindent, és nem lehet megmaradni a környékükön.
Az nem baj?
De az is baj, pont ezért nem kell rátenni mégegy lapáttal a menekültek pátyolgatásával.
Ráadásul a menekültek 5 nap alatt több retket csináltak, mint a magyar csövik 1 év alatt.
# 1:
Én más összehasonlítást hallottam.
Pénteken fél nap leforgása alatt a Nemzeti Focirajongókkal történt összecsapásokban 17 rendőrt sérült meg. A hetek óta ezresével érkező migránsokkal történt összecsapásokban egy sem.
Valamelyik nap volt egy kérdés, amiben egy kérdező azon hömbölgött, hogy a menekültek úgy csurig rakták a kukákat a Keletiben, hogy azokból kidől a szemét, és hogy milyen emberek ezek.
Szóval szerintem mindegy mit csinálnak. Ha valakit gyűlölni akarsz, akkor megtalálod rá az indokot. Vagy azért mert van sapka, vagy azért mert nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!