Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ti is szeretitek az ilyen...

Ti is szeretitek az ilyen politika humort?

Figyelt kérdés

"azordogugyvedje" -Tumblr oldaláról vette át az Index.hu.

[link]

2015. szept. 4. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Van három tehened. A két okosabbik közül az egyik elmegy Németországba, a másik nem beszél németül, az Angliába megy. Van egy génhibás, nacionalista tehened, akire egy zsömlét nem bíznál rá, nemhogy a megélhetésedet, ezért inkább lelövöd és megeszed. Nincs se tehened, se állásod, csak a jelzálog a garzonon meg az elmaradás a rezsivel. Negyven évesen meghalsz rákban a stressztől meg a kizsigerelő életmódtól. A teheneid boldogan élnek Németországban és Angliában a 21k-s diákhitelből. (Humor)
2015. szept. 4. 16:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Szeretném, ha nem csöpögne belőle az, hogy mindez csak azért került fel az oldalra, mert egy jobbikosról volt szó.

Bezzeg ha egy cigány nőről lenne szó az index lett volna az első, aki kiveri a hepajt...

Ebből is látszik, hogy az index semmivel nem különb a kurucinfótól...talán annyi, hogy kicsit tágabb a szókincsük...

2015. szept. 4. 16:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Hogy Dúró Dóra túrórudi-pöttös ruhát vett fel?

Hát ebben aztán semmi nagy bumm sincs. Eléggé feltűnő a hasonlóság. És hogy politikai lenne? Elég szőrmentén.

2015. szept. 4. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Mivel én gyakran gúnyolódom a politikán, szeretem az ilyen felkapott dolgokat.
2015. szept. 4. 18:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a fajta humor az aljas humor. Én azt a humort szeretem, amelynek a célja a nevettetés. Amelynek a célja az alázás, a kifigurázás, a nevetségessé tétel, a kigúnyolás, azt megvetem.
2015. szept. 4. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon jó! :D
2016. márc. 27. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!