Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mért van mindenki oda a...

Mért van mindenki oda a Román-Magyar meccstől?

Figyelt kérdés

Az elmúlt napokban először itt az oldalon, a szokásos mi lesz ha nem nyerünk, mi lesz ha mégis. Mennyi esély van erre, mennyi arra kérdések.

Utána már hírportálokon is ez ment, most meg már BP-en megindultak a szokásos rendbontások is.

Tényleg ennyit ér ez az egész hogy BP-en már áll a bál szokás szerint a szurkolók közt?

Mintha bármit is számítana, hogy nyerünk vagy vesztünk, esetleg akik fogadnak azokat megértem, hogy izgulnak miatta, de amúgy... millió egyéb dolog van az országban, ami fontosabb, de valahogy mégis most ez a fő téma a migránsok mellett.

Kinek mi a véleménye erről? Ér ez az egész ennyi vagy csak a szokásos felfújás, pár napig mindenki ezt szajkózza, aztán elfelejti mindenki független az eredménytől?

2015. szept. 4. 05:42
1 2
 1/12 szántóvető ***** válasza:
97%
a szőröstalpúak elleni meccsnek politikai töltete van amely történelmi igazságtalanságra vezethető vissza.ehhez hozzájön az a tény hogy emberemlékezet óta nem tudtuk megverni őket viszont ők sokszor elgyepáltak már,volt hogy nagyon simán.jól is áll a válogatottunk a csoportjában(a valós játékerőt most hagyjuk) tehát létkérdés a győzelem.győzelem vagy halál,ez itt a tét.vereség esetén a szurkolók frusztráltsága csak fokozódni fog,a közhangulat könnyen a politikai vezetés (meg a vendégszurkolók) ellen fordulhat.remélem a Nagyvezér is megtiszteli a jelenlétével a meccset,legalábbis mutatni szokta magát hasonló rendezvényeken(bár nem lepne meg ha félne embertömegek között mutatkozni.)
2015. szept. 4. 07:48
 2/12 anonim ***** válasza:
42%

Csak a pontosság kedvéért: Magyarország - Románia mérkőzés lesz, mégpedig Budapesten, és nem Románia - Magyarország (Bukarestben).

Rengeteg román drukker érkezik Budapestre, általában a "hevesebb vérmérsékletűek".

A két szurkolótábor összecsapásánál sokkal érdekesebb lesz, hogy miként viszonyul majd több tízezer magyar szurkoló a migránsokhoz.

Lesz-e verekedés

Még azt is el tudom képzelni, hogy a magyarok és a románok közös erővel lépnek fel a randalírozó migráns csürhe ellen.

A Magyarország - Románia mellett

Magyarország - Migránsok mérkőzés is lesz ma este, igaz, az az utcán.

2015. szept. 4. 08:26
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
"Randalírozó migráns csürhe" lol.. Én láttam egy csürhét tegnap éjjel randalírozni, de azok nem a migránsok voltak. Migránsok nem rongáltak meg autókat, nem dobáltak petárdákat, nem támadtak rendőrökre, nem rongáltak egyéb magán és köztulajdont. Majd ha értelmesebben viselkedtek a menekülteknél, akkor vissza lehet jönni panaszkodni rájuk, addig meg inkább a saját portán söprögessetek.
2015. szept. 4. 08:34
 4/12 Koplárovics Béci ***** válasza:
10%

"Román-Magyar "

Milyen román-magyar? Magyar-román!

2015. szept. 4. 08:35
 5/12 anonim ***** válasza:

3-as, akkor te valószínűleg más bolygón élsz.

Már megbocsáss, de én a saját szememnek jobban hiszek, mint neked.

2015. szept. 4. 08:43
 6/12 anonim ***** válasza:
7%

[link]

Kérlek mutass olyat, amikor a menekültek csináltak ehhez mérhető balhézást. Ha most megpróbálod belinkelni a keletis tüntetést, ahol a legdurvább esemény az volt, hogy egy üres pet palackkal megdobtak egy rendőrt, akkor kénytelen leszek megkérdőjelezni a kognitív képességeid.

2015. szept. 4. 08:53
 7/12 anonim ***** válasza:
12%

a történelmi dolgot ha már idekevertétek, akkor azt is oda kéne írni hogy a háború vesztese Magyarország volt, ellenben ha Magyarország akkor a győztes oldalon van, akkor most nem ti sírnátok hanem mi románok, egy háboruban van győztes és vesztes, a vesztes mindig rákefél, ez ellen nincs mit tenni.

Amúgy most mi van ha ti győztök, akkor ti győztök, ti lesztek a jobbak és kész, holnap ugyan úgy felkel a nap mintha mi románok győzünk, nem borul sötétségbe a föld mert egyik vagy másik győz. Valamennyivel jobb a román válogatott de nem annyival hogy elkönyvelhető legyen a győzelmünk, akármi lehet. Én régóta járok mecsre de soha nem fordult meg a fejemben az hogy valakit megüssek vagy szidjak azért mert éppen nem Románia nyert a meccsen, az én szurkolásom az nem erről szól, és a fociért megyek a meccsre nem azért hogy a rendbontásban részt vegyek és üssem a másikat. Nem mi játszunk a pályán, nem rajtunk múlik a győzelem vagy a vereség (persze kell a bíztatás) hanem azokon a válogatott játékosokon, akik a labdát rúgják. Tehát nem értem hogy miért nekünk szurkolóknak kell a fesztivált csinálni.

2015. szept. 4. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
60%

1) Számít, hogy nyerünk vagy vesztünk. Ha nyerünk az egy hatalmas ugrás az EB-re való kijutáshoz.

2) Történelem. Erdély miatt a Magyar-Román / Román-Magyar találkozóknak politikai töltete is van, nem is kevés. Ugyanaz mint egy Dózsa-Fradi ami régebben a "nép" és az "elit" ellentéte volt, aztán megöröklődött akkor is amikor szinte megfordult a két oldal.

3) Cirkuszt és kenyeret a népnek, mondták az ókori Rómában. A kenyeret ellopják előlünk, ezért nagyobb cirkuszt csinálnak, hogy ne foglalkozzon vele a proli.

2015. szept. 4. 11:51
 9/12 A kérdező kommentje:

Na igen, látom itt is már az a fontos valakinek, hogy hogyan van írva, viszont totál mindegy, ugyanazt jelenti a Román - Magyar mint a Magyar - Román.

Ha meg EB függ tőle, az azt jelenti, hogy sok embernek mindent szabad, szurkolni lehetne kulturáltan is, nem pedig verekedve, rongálva vonulni a városban, még ha olyan nagyok az ellentétek akkor is.

2015. szept. 4. 19:03
 10/12 anonim ***** válasza:
7-es válaszoló vagyok. Megkérdezhetem, hogy miért lettem lepontozva? Szerintem semmi rosszat, sértőt nem írtam a válaszomban.
2015. szept. 4. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!