Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért ellenkeznek így a...

Miért ellenkeznek így a menekültek a táborok ellen?

Figyelt kérdés
Nem ellenük beszélek, és tényleg nem ellenségesen szemlélem a dolgot, de nem értem. Nem a háború elől menekülnek? Nem jobb nekik egy táborban pihenni, mint a Keletiben ülni a forróságban? Még egy magyar tábor is mérföldekkel jobb hely, mint ahonnan jönnek, mégis foggal-körömmel kapaszkodnak a vonatokba. A német táborok ennyivel jobbak? Vagy mit várnak?
2015. szept. 3. 13:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"És az ujjlenyomat elárulja, hogy afgán és nem szír?"

De bizony, hogy igy van ... akinek utana neznek, azt leellenorzik a szir adatbazisban. Arab orszgokban az ujlenyomat a fo azonosito eszkoz es az adatbazisok hozzaferhetoek. A haboru miatt a szir kozigazgatas meg elerheto es ez a legjobb modja az azonositasnak. Arab vilagban ahol szinte mindenki buckalako, nem olyan igazolvanyok vannak mint mifelenk.

2015. szept. 3. 13:30
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

Azért mert idióták, egy bizonyos szinten megrekedt nép.

Nem értenek a szép szóból, de amúgy komolyan mondom már hideg víz kéne rájuk, gondolom mennyire tele lehet a f**zuk a migránsokkal foglalkozó szakembereknek(rendőrök, tolmácsok, vasúti dolgozók...)

Őrület.

2015. szept. 3. 13:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Az az igazan kemeny, hogy ez meg csak a problemak eleje. Mi talan idoben reagaltunk (meg sem tudjuk kezelni a helyzetet, de ez nem toketlenseg, hanem nagyobb a gond, mint amire felkeszultunk), az unio viszont meg csak most kapkodja a fejet. Ez meg csak a kezdet, sokara lesz rend ... messze meg a vege.
2015. szept. 3. 14:06
 14/17 Andizsuzsi ***** válasza:
0%

"De nem jobb egy magyar tábor, mint Szíria?"

És szerintem meddig és mit csinálnának egy magyar táborban?

2015. szept. 3. 14:41
 15/17 Andizsuzsi ***** válasza:
28%

"Arab orszgokban az ujlenyomat a fo azonosito eszkoz es az adatbazisok hozzaferhetoek. "

Ez butaság. Az autópályán talált 71 menekültet sem tudták még azonosítani, hozzátartozókat keresnek, hogy DNS minta alapján lehessen megállapítani a személyazonosságukat. Ha valóban létezne ilyen adatbázis, már rég tudnák, hogy kicsodák.

2015. szept. 3. 14:47
 16/17 A kérdező kommentje:
Én ezt nem tudom elképzelni. Az oké, hogy van okostelefonjuk, de hogy az országaikban ujjlenyomat alapján rendszerezik őket? Elképzelhetetlen..
2015. szept. 3. 14:49
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
És Németországban, Andizsuzsi ?
2015. szept. 3. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!