Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Csak szerintem főként unatkozó...

Csak szerintem főként unatkozó bölcsészek az egyetemi tüntetések mozgatórugói a kormány ellen?

Figyelt kérdés
mit gondoltok erről ?
2015. júl. 6. 18:39
 1/10 anonim ***** válasza:
16%
Nem, ők csak az emberanyag, a dolog ennél szervezettebb.
2015. júl. 6. 18:42
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Nem csak bölcsészek, hanem minden értelmes ember.
2015. júl. 6. 18:48
 3/10 anonim ***** válasza:
9%

Múltkor az egyik "tüntetésen" hozzácsapódtam egy ilyen liberális bagázshoz, 5 perc rasszistázás után már szinte be akartak szervezni.

Én meg 5 perc rasszistázás után megtudtam, hogy a 99%-uk életében nm járt még a való világban, Apu hordta őket 18 éves korukig autóval, majd saját kocsit kaptak és most a bölcsészetről osztják az észt, hogy mit kellene csinálni az 1-es villamossal utazóknak úgy, hogy pesti létükre még nem ültek rajta.

Jah és full komolyan beleélik magukat, hogy ők mekkora forradalmárok:D

Közben meg kapnának egy pofont aztán sírva szaladnának Apuhoz.

2015. júl. 6. 18:51
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

Azok a gondolkodó egyetemisták, akiknek dolgozni kell az egyetem mellett, hogy legyen pénzük tanulni. A szakok megszüntetéséről, átszabásáról már jobb is nem beszélni.

A kormány tönkre teszi az oktatást. Ezt csak a Fidesz-fanok nem képesek megérteni.

2015. júl. 6. 18:52
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Részben igen, nézd meg a Jobbik milyen jól meglovagolta ezt 2006 után, csupa esztéta, filozófus, törtész alkotja a párt vezetését. Úgyis szoktam találóan mondani, hogy a Jobbik a munkanélküli bölcsészek bizniszpártja. Tehát a trend valószínűleg most sem változott, csak most a szélsőjobb helyett balliberális lett ugyanez a "lézengő" értelmiség.
2015. júl. 6. 19:02
 6/10 anonim ***** válasza:
4%

"Nem csak bölcsészek, hanem minden értelmes ember."

Ja hogy, aki nem kormányellenes, az nem is értelmes.

https://www.youtube.com/watch?v=c4t--u1jg4I Ő szerinted mennyire értelmes?

2015. júl. 6. 19:05
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Az a nem értelmes, aki szerint minden rendben van és a kormány jól végzi a dolgát.
2015. júl. 6. 19:16
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
A linked pedig nem hat meg. fideszesben is lehet ilyeneket találni, nem is egyet.
2015. júl. 6. 19:16
 9/10 anonim ***** válasza:
56%
Nem, nemcsak ők, hanem minden ember akinek végre kinyílt a szeme így 6 év után (ideje volt!) hogy a Fidesz csak tönkretenni tud
2015. júl. 6. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem minden keményen dolgozó kis ember jelenleg a Fidesz ellen van. Kérdező te milliomos vagy hogy pártolod őket?
2015. júl. 11. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!