Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Jobboldaliak, ti a klasszikus...

Jobboldaliak, ti a klasszikus liberalizmust is elítélitek?

Figyelt kérdés
Én liberális vagyok, de rácáfolva a jobboldaliak által általában felhozott vádakra: nem akarom menekültekkel elárasztani az országot, nem tagadom meg a nemzetemet, nem imádom se a zsidókat se a cigányokat, nem támogatom a genderizmust, őrzöm a magyar hagyományokat és a kultúrát, nem támogatom a bűnözőket. Én csupán egy olyan országban szeretnék élni, ahol mindenki abban hisz, amiben akar, mindenki kimondhatja a véleményét, az állam nem szól bele a magánéletünkbe, tehát egy szabad országban. Ennek ellenére a jobboldaliak gyakran azonosítják a liberalizmust az erkölcstelenséggel, a nemzet megtagadásával, stb... Tehát csupán annyi lenne a kérdésem, hogy az úgymond "klasszikus" értelemben vett liberalizmust is elítélitek? Nem lehet, hogy csak a képviselői miatt gyűlölik ennyire az emberek ezt az ideológiát?

2015. aug. 22. 17:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen elítélem.

Bizonyos részeivel nem értek egyet.

Például a homoszexuális propaganda támogatása, amit az utóbbi válaszodban is leírtál.

2015. aug. 22. 19:31
 12/16 anonim válasza:

Kedves kérdező!

A reformáció is felforgatta a hagyományos rendet az egyházban és károsak voltak Luther tanításai de elfogadom, hogy te ebben hiszel!(noha ellenségnek tekintelek titeket !)

Mondtam, hogy a mai egyház egyáltalán nem igaz katolikus egyház mint amilyen régebben volt ha nem már rég ők is liberális szellemiségűek!

Szóval lehet erkölcstelen életet élnek a papok de ISMÉTLEM ők manapság nem igaz keresztények!

Lehet, hogy nem támogatod a bűnözést viszont amikor azt írtad, hogy minden ember olyan magánéletet él amilyet akar az akár lehet erkölcstelen élet is!

És azt nem szabad engedni!

2015. aug. 22. 19:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem támogatom a homoszexuális propagandát, de azt sem támogatom, ha ez alapján ítélik el őket.
2015. aug. 22. 19:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Jé, egy vallási fundamentalista. Ez is ritka állatfaj mostanában..
2015. aug. 22. 20:04
 15/16 anonim válasza:

"Jé, egy vallási fundamentalista. Ez is ritka állatfaj mostanában"

Te meg egy eretnek fattyú vagy!

Nem tanítottak meg téged normális kommunikációra?

Arról beszélek, hogy állatfajnak nevezel engem és a vallásos embereket?

Hogy van merszed ehhez, hogy a kereszténységet ilyen gyalázatos módon kigúnyold?

A vallás fontos szerepe kell legyen az emberek életének!

Nézd meg, hogy milyen a Nyugat mióta ez az undorító materialista fertő átvette a hatalmat!

Az a korszak amit a te "fajtád" sötét középkornak nevez valójában a normális világrend volt!

De felesleges magyaráznom ezt neked de he ilyen arcátlanul meggyaláztad volna a kereszténységet mondjuk az 1500-as években gondolom tudod mi lett volna a sorsod..

2015. aug. 22. 20:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem a vallásos embereket tartom állatfajnak, hanem a fundamentalistákat, akik egy szinten vannak a nácikkal, vagy a szélsőbalos terroristákkal. Remélem titeket is figyel az AH.
2015. aug. 23. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!