Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi lenne az eredmény, ha a...

Mi lenne az eredmény, ha a választásra jogosult emberek több mint 95%-a elmenne szavazni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

NAGYON FURFANGOS A KÉRDÉSED.

MSZP.IGEN,IGEN

2010. márc. 10. 10:48
 2/9 anonim ***** válasza:

valószínűleg világvége.

mégis milyen válaszokat vársz?

2010. márc. 10. 11:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valóban az a párt mondhatná el,hogy az ország őt akarja kormányon látni,aki a legtöbb szavazatot kapná.Most ez nem igaz.Csak azok akarják,akik elmennek szavazni,a többség nem.
2010. márc. 10. 11:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyi történne, hogy a választásokon győztes párt nagyobb legitimitást kapna a szavazóktól. Ha a mostani választásokra irányul a kérdésed, akkor megjósolhatatlan, ugyanis nem ismerjük pontosan a választók preferenciáit (ugyanis a közvélemény-kutatások torzítanak e téren is).
2010. márc. 10. 12:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Én maximalista vagyok: miért nem a 100% szavaz?

Ebben az esetben tükrözné szavazásunk a valós véleményünket. Azok, akik nem mennek el szavazni, az eredményt követően ne mondjanak véleményt, mert a lehetőség mindenki számára adott.

Ha mindenki szavazna április 11-én, akkor érdekes eredmény születne....ebben biztos vagyok.

2010. márc. 10. 13:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha mindenki elmenne szavazni, akkor az rámutatna arra, hogy mennyire imádjuk ezt a fenenagy demokráciát.
2010. márc. 10. 15:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Semmi extra. Az arányok attól lehetnek előre eldöntöttek :)
2010. márc. 10. 16:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Azért nem 100% van a kérdésben, mert ha mindenki el akarna menni szavazni, akkor is lenne szerintem pár olyan ember, aki nem tud eljutni. Pl baleset, betegség, akármi.
2010. márc. 10. 18:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem szerencsétlen emberek hibája hogy nincs kire szavazni. Van "Rosszabbik" meg "Kétbalkezes" azt kész. Pontosan ezt használja ki most az LMP.
2010. márc. 17. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!