Elképzelhető, hogy csak holnap du. Lesz végleges eredmény?
Nem tudom, de én hetek óta totál káros vagyok, úgy túlhajtottam magam a munkával.
Ráadásul holnap hétfő!!!
Ezt azért mondom, mert úgy terveztem, hogy este megnézem gyorsan a választási összeállítást, aztán alszok.
De most így hogy aludjon az ember?! Az előbb az rtlen mondták, hogy fél 12 körül már nagyjából rendben lesznek. Aztán a műholdkapcsis srác mondott valami hajnali 2-t, hogy ott annyi idő kell még. Erre jön minimum 40-60 perc.
Most akkor lehet, hogy csak 3 körül lesz eredmény?
Hát nem tudom... én még egy ideig dolgozom a számítógépen, közben nézem a tv-t, hátha lesz új fejlemény, de aztán szerintem alszok.
Azért ez nagy ki.baszás, mert sokaknak hajnalig kell várni erre az egészre! Jó, le is feküdhetne az ember aludni és majd holnap vesz egy reggeli lapot, dehát most már érdekelne mi van, erre vártam egész nap, a francba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!