Ha muszáj lenne választanod, inkább a kommunizmust vagy a nácizmust vezessék be Magyarországon?
Ez a kérdés tényleg igen érdekes.
Ami a legjobban visszatükröződik a válaszokból, hogy az emberek nem igazán vannak tisztában ezen eszmékkel.
(Azt nem is értettem, hogy a #7-es mire gondolt, amikor azt írta a nemzeti szocializmus kapcsán, hogy "kicsit kevésbé mindenható az állam...", mikor a nemzeti szocializmus nem csak hogy a faji hovatartozást, de a nemi identitást és a hajszínt is törvénybe iktatja, és az ellenkezőket bünteti.)
Én egyértelműen a kommunizmust választanám, ha mindenképpen választani kellene, mert az emberibb, de ettől függetlenül szélsőséges ideológia. Személyes véleményem szerint nem megvalósítható, és nem is kell megvalósítani. Ahogy kommunista állam nem is volt a történelem során. Ne tévesszük össze a szocializmussal!
Sir Butchernek van igaza:"Totálisan hidegen hagy, minek nevezik azt az eszmét, amiért golyót küldenének a fejembe..."
Nem tudom ki írta de mindegy is... Tehát Hitler a magyarokat is utálta mert orosz hasonmásnak lustának titulált bennünket, tehát nekünk is végünk lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!