Az a baj, hogy az úgy nevezett "uralkodókat" rohadtul nem érdekli, hogy te mit választasz a lényeg, hogy legyél rabszolga a többi részletkérdés.. :)
2015. aug. 15. 22:36
12/24 anonim válasza:
Ideológiai alapon egyértelműen kommunizmus, sokkal szimpatikusabb nekem.
Amúgy meg mindegy, a gyakorlatban mindkettő szívás.
2015. aug. 15. 22:40
13/24 anonim válasza:
Nácizmust mondanám.
Hogy miért? Csupa egoizmusból. Nem vagyok zsidó/szláv/színes bőrű, igaz árja német sem.
Kommunizmust viszont nekem (illetve jóval több embernek mint a nácizmus esetén) kellene félteni az életét és a vagyonát.
Természetesen mindkettőt elítélem, mielőtt nekem esne valaki...
2015. aug. 16. 00:16
14/24 anonim válasza:
Kommunizmus, nem kérdés. Csak mert a Katyusha szerintem jó szám.
Amúgy emigrálnék.
2015. aug. 16. 00:36
15/24 anonim válasza:
Egyiekt sem kell bevezetni, anélkül is elhúzok innen a francba :D
2015. aug. 16. 01:25
16/24 anonim válasza:
Inkább a nácizmust. Az legalább a cigányproblémát megoldaná.
2015. aug. 16. 10:17
17/24 anonim válasza:
Kérdező te súlyos tévedésben vagy. Rendszert nem lehet "bevezetni". Abban dönthetsz, hogy a vízvezetéket, vagy az áramot bevezessék e a lakásodba, de az általad mondottakról senki sem dönthet. Pontosabban, minden ostoba ember hozhat irreális döntéseket, de senki nem törődik a végrehajtásukkal.
2015. aug. 16. 10:35
18/24 anonim válasza:
Ha muszáj választani, akkor inkább nácizmus, mert abban valószínűleg tovább maradnék életben. A kommunizmusban "osztály alapon" egyből veszélyes lennék és a családom is.
2015. aug. 16. 14:25
19/24 anonim válasza:
Hát,ha egyszer oda jutnánk,hogy tényleg csak ez a két választás van,akkor tudni fogom,hogy itt az idő a távozásra.A szar,az szar,bárhogy hívják is.
2015. aug. 16. 16:04
20/24 anonim válasza:
Egyik sem.
Inkább egy egészséges nacionalista alapokon fekvő rendszer lenne jobb, ami kiáll a magyarok igazáért, de úgy, hogy más nemzetek számára az nem támadó jellegű, mint a nácizmus.
Amúgy meg a kettő egy és ugyanaz. Egy gulágon megölt és meszesgödörben elégetett csecsen kisfiú és egy Auschwitzben halálra éheztetett és krematóriumban elégetett lengyel kisfiú holttestei között nincs különbség! Mindkettő szabadkőműves ideológián és áltudományokon alapszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!