Egy cigány hölgyön láttam egy (szépen kivitelezett) náci sast horogkereszttel (nagy tetko)?
Figyelt kérdés
A történelmi ismeretek teljes hiánya, vagy mi motiválhat egy ilyen tetkót?#történelem #horoglereszt
2015. aug. 14. 19:50
1/12 anonim válasza:
Sikerült megszöknie Birkenauból....
2/12 anonim válasza:
Mit vársz egy műveletlen 8 általánosos cigánytól? Nyilván megtetszett neki de fogalma sincs arról, hogy valójában amit magára varratott az azt az eszmét jelképezi ami a hozzá hasonlóakat ezer számra gyilkolta.
3/12 anonim válasza:
Miért, egy cigány nem lehet bolond?
4/12 anonim válasza:
Fúúú sose felejtem el:D
Egy nagy liberális akárki egyszer túl játszotta a szerepét, osztotta az észt Hitlerrel kapcsolatban és a beszélgetés során többször használt olyan kifejezést, ami egy átlag cigánynak magas.
Voltak azon a helyen cigányok is, aztán hallották, de nekik totál az jött le, hogy isteníti:D:D:D
Tudod én meg már láttam, hogy mozgolódnak, szal csitítottam, de az meg csak nyomta, de annál jobban:D:D:D
Utána kiment a Wc-re, azok meg utána:D:D
Olyat ráraktak, hogy pffffff:D:D:D
6/12 anonim válasza:
Nem biztos, hogy cigány volt.
Lehet, csak sokat szolizott magyar, vagy olyan bőrtípussal rendelkezik, ami hamar barnul.
7/12 anonim válasza:
Kulonbozo szervezetekbe probal beepulni, hatha nem veszik eszre. :)
8/12 anonim válasza:
Lehet, hogy indiai volt, aki swastikát tetováltatott magára.
9/12 anonim válasza:
Bizonyságot nyert, hogy a Jobbik valóban néppártosodik. :)
(Bocs, de ezt nem hagyhattam ki.)
10/12 anonim válasza:
Ő baja, ha emiatt totál idiótának nézik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!