Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nektek össze tud jönni véletle...

Nektek össze tud jönni véletlenül a náci karlendítés?

Figyelt kérdés

Giorgos Katidis focistáról néhány éve a keresztvizet is leszedték, hogy ha nem is náci, de borzasztóan műveletlen és ostoba, mert a jobb karját kinyújtva ünnepelte a gólját. A görög nemzeti válogatottban innentől nem maradt helye.

Ismerem a történelmet, de az én izmaimban sem épültek ki ilyen gátlások. Karodat kinyújtva az ég felé törni az öröm természetes kifejeződése. Ha pedig a karodat kinyújtottad, könnyen nyitva lehet a kezed is. Ti hogy vagytok ezzel?

2015. júl. 3. 14:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
A szélsőliberálisoknak már az is náci karlendítésnek számít, ha felnyúlsz a polcra egy üveg uborkáért.
2015. júl. 3. 14:46
 2/13 A kérdező kommentje:

Egyébként Katidist nemcsak az extrémebb arcok, hanem rengeteg átlagos hírolvasó is ízekre szedte volna.

Úgy éreztem, hogy nem a náci borzalmak emlékezete vagy az anti-rasszizmus motiválta a felháborodásukat. Hanem mintha attól érezték volna magukat erősnek és tisztességesnek, hogy felfújtak valami jelentéktelen dolgot és a földig fikázták a szerencsétlent, aki véletlen horogra akadt.

2015. júl. 3. 14:56
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

Hagyjuk már ezt a hülyeséget.

Pont tegnap volt egy cikk az Indexen meg szavazás egy Pull and Bear felsőről, amin egy nagy épület van, alá van írva, hogy "Ghost Factory", meg a kéményből kinyúlik egy szellem.

Na ők ebbe már belemagyarázták, hogy ez Auswitz.

2015. júl. 3. 14:59
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

'Pont tegnap volt egy cikk az Indexen meg szavazás egy Pull and Bear felsőről, amin egy nagy épület van, alá van írva, hogy "Ghost Factory", meg a kéményből kinyúlik egy szellem.

Na ők ebbe már belemagyarázták, hogy ez Auswitz.'

Legközelebb a Szellemirtókba kötnek bele, mert az egyik kísértet egy gyárkéményen keresztül távozik majd :)

2015. júl. 3. 15:08
 5/13 anonim ***** válasza:
28%

Soha nem is volt benne a görög válogatottban!

Egyébként meg "Karodat kinyújtva az ég felé törni az öröm természetes kifejeződése. Ha pedig a karodat kinyújtottad, könnyen nyitva lehet a kezed is. Ti hogy vagytok ezzel?"

Hagyjuk már a szerecsenmosdatást jó, a srácnak még akkor is így volt a jobb keze, mikor a csapat többi tagja ráugrott, majdnem hat másodpercen keresztül nem marad senkinek sem "véletlenül" egy pózban a keze. Lehet, hogy nem náci karlendítésnek szánta, de biztos nem véletlen volt.

2015. júl. 3. 15:15
 6/13 anonim ***** válasza:
60%
Nyilván a musculus deltoideus spasmusa (izomgörcs) áll a dolog hátterében. Orvosi eset, nem politikai.
2015. júl. 3. 15:20
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem összejön, mikor a 45°-ot szemléltetem.
2015. júl. 3. 15:20
 8/13 A kérdező kommentje:

Ez igaz, tényleg hosszan csinálta.

Mindegy, elsősorban nem az a célom, hogy őt mosdassam, hanem hogy magamat. Nekem tök ártatlanul, pl. jó zenékre is simán összejön a "gesztus".

2015. júl. 3. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Én minden reggel a munkahelyemen náci karlendítéssel üdvözlöm a kollégáim, de sohasem véletlenül, hanem mindig szánt szándékkal. Ezt szoktuk meg, mindig így köszöntjük egymást.
2015. júl. 3. 15:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Hitlernek - amikor még kezdő szobafestő volt 14 évesen és még képeket sem festegetett - a mestere mutatta meg mit kell lefestenie a fürdőszobában, hogy "idáig csempe, aztán mész". Így alakult ki. (csak vicc volt)
2015. júl. 3. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!