Ha valaki nyílvánosan csinálna egy római karlendítést, lenne belőle baja?
Figyelt kérdés
Tehát nem azt mondaná,hogy Heil Hitler vagy Sieg Heil,hanem azt,hogy "Ave Caesar!".Elítélnék az emberek?2013. febr. 8. 23:31
1/14 Vadkan01 válasza:
Szerintem ne feszítsd a húrt.
2/14 anonim válasza:
Attól függ hol.
Oroszországban ha náci karlendítést mutatsz akkor szintén náci karlendítéssel válaszolnak.
Az Egyesült Államokban sem lenne semmi bajod.
Viszont Európa egyes országaiban szerintem nem célszerű ez a karlendítés.
3/14 A kérdező kommentje:
De én arra gondoltam,amit a Római Birodalomban használtak."Ave Caesar!"
2013. febr. 8. 23:38
4/14 Vadkan01 válasza:
Azért mondtam, hogy ne feszítsd a húrt, mert félreértés lesz belőle, elvisz a rendőr, büntetésként holomúzeumba kell menned.
5/14 A kérdező kommentje:
Ezt nem akarom megcsinálni,csak kíváncsi lennék,mit szólnának hozzá az emberek.
2013. febr. 8. 23:47
6/14 anonim válasza:
Körülményektől függ.
Valószínűleg nem, hacsak nem közszereplő és/vagy egyértelműen félreérthető közegben teszi (pl. egy zsinagóga mellett).
Ha valaki mondjuk római hagyományőrző, és egy hagyományőrző rendezvényen csinálja, nyilvánvalóan nem.
8/14 anonim válasza:
Az van, hogy ez a magyarázat az emberek hülyének nézése lenne. A nácik karlendítése és a római ugyanaz. Nem véletlenül, mert ez az elme roggyant piktor nem létező német őstörténetet vizionált. Egyik mániája ez a Német-Római Birodalomhoz fűződő nem létező kapcsolat, a másik meg az idegen világból ide sereglett, magasabb rendű árja nép.
9/14 anonim válasza:
Egyébként ha fradimeccsen csinálja, akkor valószínűleg nem.
10/14 anonim válasza:
Csak ha ezzel leverne egy vázát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!