Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Pér éve mutattak egy nőt a...

Pér éve mutattak egy nőt a tv-ben, aki bevallottan náci volt, és interjút is készítettek vele, melyben elmondta, mennyire tisztelte Hitlert. Ki volt ő?

Figyelt kérdés
Csak arra emlékszem, hogy barna vagy fekete hajú viszonylag vékony nő volt és azt hiszem a tv-ben is mutatták, ahogy náci egyenruhában szalutál náci módra.

2014. jan. 31. 19:10
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Csak nem ez a szerencsétlen?

[link]

2014. jan. 31. 19:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, csak nem azaz idióta Bácsfi Diana?

Az a csaj nem normális.

Az egészet divatból csinálta, majmolta.2 héttel később meg goth stílust vett fel.

Ugyanígy váltogatta az egyetemi szakokat is, mint a stílusát.Egyszer jogász, egyszer történész aztán teológus, meg még ki tudja mi...

Túlságosan elkényeztették, az apja a belügyminisztériumban dolgozott még anno.

2014. jan. 31. 19:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Rá gondoltam. Egyszerűen csak eszembe jutott, nem tudom miért kérdeztem meg, csak kíváncsi voltam rá. Amúgy tényleg borzalmas egy "nő".
2014. jan. 31. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Ő ma már másban utazik:

http://www.youtube.com/watch?v=B8DKJuE1zbw

2014. febr. 1. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!