Jason89 kérdése:
Észak-Korea helyzete, kellene akodni hogy esetlekes atom támadásról észak korea részéröl? .
Figyelt kérdés
Észak-Koreában 30 perccel vissza állítják az órákat,de mi értelme van ?,Kim Dzsongun diktátor ?,és ki mit tud róla?észak korea véleménye magyarországról és kapcsolata ?.2015. aug. 9. 20:52
11/15 anonim válasza:
Szerintem egy észak-koreai ügynökbe botlottunk, aki google fordítót használ... :D
12/15 anonim válasza:
"Aha. Ezek szerint te határőr vagy É. K-ban..."
Igen az voltam. Tvrtko pokoli segédje voltam ezen a pokoli úton, ahol pokoli szolgálatot végeztem mint pokoli határőr!
13/15 anonim válasza:
Kérdező, ennek fuss neki még egyszer csak most próbáld nem lefejelni a billentyűzetet...
14/15 anonim válasza:
Szerintem ezt a kérdést valami észak-koreai kém írta ki, ilyen magyartudással...
15/15 Amarok Tonrar válasza:
Háromszor olvastam el, és most is csak sejtem, hogy az "akodni" az "aggódni" lenne.
Kérdező, fontos, hogy elolvasd és értsd a saját kérdésed, mielőtt kiírod. Ne a kérdésedben leírtak miatt "akodj".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!