Általában? Ez elég nehéz, mert ebben a teljes iszlám umma benne van, a viszonylag normálistól a radikálisokig.
Tehát általában:
A muszlimok nem fékezik érzéseiket, indulataikat, akár a haragot, akár a gyűlöletet, akár a most nagyon kanos vagyok érzést. Továbbá, hiába állítják, hogy a férfi és a nő egyenrangú, azért náluk mégis a férfi parancsol a nőnek.
Ez az alap benyomás.
2015. aug. 8. 10:47
12/21 anonim válasza:
"A muszlimok nem fékezik érzéseiket, indulataikat, akár a haragot, akár a gyűlöletet, akár a most nagyon kanos vagyok érzést. Továbbá, hiába állítják, hogy a férfi és a nő egyenrangú, azért náluk mégis a férfi parancsol a nőnek. "
A muszlimok ill. a muszlim szarmazasuak akiket ismerek szemelyesen, tokeletesen ellentmondanak ennek a megallapitasnak. Az egyiket pl. ugy rangatja droton a felesege hogy az meg az atlag magyar ferfit is kiakasztana.
2015. aug. 8. 11:05
13/21 anonim válasza:
Ők is emberek. Az embereket soha ne a származásuk után ítéld meg, hanem egyénenként. Nyilván náluk is van nemi erőszak mint ahogy nálunk is. A média csak a szenzációkat szajkózza, a mindennapi életüket nem. Sajnos a Magyarságnak is rossz híre van nyugaton, mert néhány kisebbségi kijár lopni. Ezért a Magyarok lopnak szerintük.
2015. aug. 10. 11:30
14/21 anonim válasza:
#12: Tudom, értelek, de nem ez volt a kérdés!
2015. aug. 10. 11:46
15/21 Pixelbetyár válasza:
Semmi baj nincs velül, amíg nem akarják ránkerőltettni a vallásukat. Vannak köztük, akik lágyabbak, és teljesen normálisak, de vannak, akik Mohamed alaptanításában teljesen hisznek, és ezért elakarják foglalni a földet, hogy eljöjjön "isten országa" (igen, igen ők nem radikálisok, csak teljesett átvették Mohamed erőszakosságát). Vannak olyan tanítóik, akik szerint a szaporodássukkal fognak felettünk itt európában elhatalmasodni(Végül is egy férfinek 4 felesége simán képes 20 gyereket szűlni, míg nálunk a 2-ő is sok). Az előítélet felesleges, de a bevándorlási problémát nem itt,hanem az arab félszigeten kéne megoldani, főleg amerikának és a szaudiaknak, ha már ők teremtették meg a terrorszervezetek alapjait, meg a törököknek se a kurdokat kéne bombázni, ha segítettek az ISIS megalapozásában. Sőt, ha most még ott is háború lesz akkor 4 millió jelenleg törökországban élő menekült fog bevándorolni európába....
2015. aug. 10. 11:48
16/21 anonim válasza:
Mint az europid népcsoportról. Itt is vannak nemszeretem nemzetek, rasszok, meg a muszlimok között is.
2015. aug. 10. 13:14
17/21 anonim válasza:
Vesztesegek urnoje:
Indoneziaban milyen eroszak es pusztitas van? Az esoerdot pusztitjak mert a melyzold kornyezetvedok tamogatjak a palmaolajat, mint bio-diesel, de ez nem az iszlam miatt van.
2015. aug. 10. 15:14
18/21 anonim válasza:
A magyar férfiak is kb annyira hímsoviniszták, mint a muszlimok.
Vannak normálisan gondolkodók, de a többség akkor is úgy érzi magát jól, ha kiszolgálják pl.
2015. aug. 11. 14:47
19/21 anonim válasza:
A muszlimokat mint embereket embernek tartom. Ez egyszerre a legtöbb és legkevesebb, amit valakiről el lehet mondani: hogy ember. Az iszlámot, mint jelenséget nem szeretem: szerepét a múltban betöltötte, most már hagyni kéne. Mint Európában az inkvizíció meg a levelek viaszpecsételése: akkor illett, jó volt, de most már nem kéne. Mondhatni a hitvilág szerintem nem valami fantáziadús, sőt, valójában meztelen utilitarista: minden elemét pillanatnyi politikai döntések határozták meg. Na nem mondom, a kereszténységben is van ilyen, de ott van más is. Már nekem. Aztán emiatt viszont a muszlimokat se nem szeretem, se nem utálom különösebben. Ami számomra elviselhetetlenül taszító és elfogadhatatlan, az az erőszakos térítés. Igen, ha valahol ilyesmire kerül sor, akkor ott emberileg elfogadhatónak érzem akár a külső beavatkozást is.
2015. aug. 12. 03:23
20/21 anonim válasza:
Hibás kérdés!
Összehasonlítani egy nemzetiséghez tartozást egy vallási közösség tagságával logikai nonszensz!
Melyik jobb: amerikainak lenni, vagy pedig buddhistának?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!