Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A liberálisok jó környéken...

A liberálisok jó környéken élnek, gazdag emberek ezért nem veszik figyelembe a társadalmi problémákat?

Figyelt kérdés
2015. júl. 30. 16:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
96%

"aki nem látja a problémákat."

Miert ne latna? Honnan veszed ezt?

2015. júl. 30. 17:25
 12/16 tetro ***** válasza:
96%
Én látom a problémákat. Akkor nem lehetek liberális?
2015. júl. 30. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:
96%

Sajnos a "liberálisokat" sokan a rózsadombon lakó zs.idóknak gondolják, akik pénzben fürdenek esténként, és a tv-ben látnak szegénységet, bűnözést. A sztereotípia szerint roma/bevándorló problémát csak hallomásból ismerik, nem érdekli őket, mivel nem érinti őket, de ha véleményt kell nyilvánítani, akkor azokat az embereket szapulják, akik merő rasszizmusból nem akarnak együttélni velük.

Hát nem ez a valóság. Biztos van ilyen ember is elvétve, de ezt ráhúzni egy egész rétegre, ami ráadásul ennél sokkal heterogénebb világnézetre, lakhelyre, anyagi lehetőségekre értve is, hiba.

2015. júl. 30. 17:32
 14/16 anonim ***** válasza:
96%
nekem az a tapasztalatom hogy pont a fotel hazafiak akiknek fogalmuk nincs a valóságról. Többségük cigányt max a tvben látott és mindenhol csak a kuruttyos marhaságokat okádják.
2015. júl. 30. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:
93%
A jobboldaliak rossz környéken élnek, szegény emberek, ezért veszik figyelembe a társadalmi problémákat?
2015. júl. 30. 18:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez törvény, akkor hol jelentkezhetek regisztrált liberálisként, hogy kiutalják nekem a házat egy jó környéken és azt az összeget, amivel már gazdagnak számítanék?
2015. júl. 30. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!