A liberálisok jó környéken élnek, gazdag emberek ezért nem veszik figyelembe a társadalmi problémákat?
Majdnem.
Olyan környezetben élnek, ahol nem jelennek meg olyan szinten a társadalmi problémák.
Semmi koze a liberalizmusnak az anyagi helyzethez.
Egyebkent meg honnan veszed hogy a liberalisok nem veszik figyelembe a tarsadalmi problemakat? Nagyon is figyelembe veszik, csak mas valaszaik vannak a felmerulo kerdesekre.
"Vagy álomvilágban lennének."
Aki nem ugy gondolkodik mint te az alomvilagban el?
Kérdező, általánosítasz. Én van amiben liberális vagyok, van amiben konzervatív, nem csak szélsöségek léteznek.
A cigányokkal/romákkal sok probléma van, tudom, felismerem ezt. Csak én nem úgy oldanám meg ezt, hogy bezárom őket egy adott helyre, vagy területre stb (a fantáziádra bizom, milyen megoldásokat javasolnak még a szélsőjobbosok)
Hogy egy másikat említsek, a bevándorlókkal is sok probléma van, de ezt sem úgy oldanám meg, ahogy a szélsőjobbosok. Csak azért, mert "liberálisabb" megoldást tartanék jónak az alábbi kérdésekre, az nem jelenti, hogy homokba dugom a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!