Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Milyen történelmi-politikai...

Milyen történelmi-politikai könyveket tudnátok ajánlani, amikben az igazság van és nem a kapitalista nyugat szemléletből írodott? (bármilyen lehet, mind utókorra írodott, mint jelen, mint jövő)

Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 20:06
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
erről az oldalról megközeíltve igen, főképp gazdasági témájú érdekel, de jöhet bármilyen szerintetek hasznos történelmi témájú könyv! maximum eldöntöm olvasás közben, hogy ez számomra hasznos -e vagy sem!
2015. júl. 29. 21:20
 12/30 anonim ***** válasza:
De, ha nem kérsz a romló kapitalizmusból, akkor nyugodtan elköltözhetsz Argentínába esetleg Venezuelába, ott úgyis dübörög az unortodox szocializmus a kapitalista kutyák meg had dögöljenek meg az omladozó tákolmányukban, nem igaz?
2015. júl. 29. 21:48
 13/30 A kérdező kommentje:
miért csak kapitalizmus és szocializmus létezik?én egy nyugattól független nemzeti érzelmű pártnak örülnék, ha csak kicsiben nézzük, mert egyszerűen lassan mindent tönkretesznek ami Magyarország volt ...
2015. júl. 29. 21:59
 14/30 anonim ***** válasza:
észak korának is milyen jól megy a nemzeti elvű kormányzás...
2015. júl. 29. 22:04
 15/30 anonim ***** válasza:
Bocsáss meg a hangnemért, a napokban megszállta ezt az oldalt is 1-2 vérkommunista, akik lelkesen szidták a nyugatot, és hogy így félig-meddig belénk ivódott, ezért is gondoltuk, hogy megint a kommunista alkotott, de most kellemesen csalódtunk, hogy tisztáztad magad, kérdező.
2015. júl. 29. 22:14
 16/30 A kérdező kommentje:
A kommunizmus is távol álljék tőlem... Na de valami olvasnivalót?valaki?
2015. júl. 29. 23:02
 17/30 A kérdező kommentje:
Aki Észak Kóreát hozta fel, annak üzenem: miért az mennyivel jobb nekünk, hogy minden gyárunkat már kb bezáratnak, csak hogy tőlük importáljunk? szerinted miért kellünk mi a nyugatnak? Mert jót akarnak nekünk? ugyan már..Önnös érdekeik miatt, de mi sem világosabb ennél.. Vagy nézzük inkább az Oroszokat Kórea helyett!! ahh nem akartam belemenni, na mindegy már
2015. júl. 29. 23:05
 18/30 anonim ***** válasza:
Nekem is a Jekyll-szigeti szörnyeteg kivételével nem jut eszembe más, max filmeket tudok ajánlani, mint a "Money Masters"-et vagy Alex John 3 filmjét, A végjátékot, Az Obama csalást és A köztársaság bukását. Vannak még érdekes filmek szeptember 11-éről, továbbá még Oliver Stone alkotott önkritikus, tabukat döngető dokumentumfilmeket.
2015. júl. 29. 23:10
 19/30 anonim ***** válasza:
Természetesen pozitívan értem ezt az önkritikusságot, az olyasfajta szemléletű irományoktól én is rosszul vagyok, amelyek végtelenül leegyszerűsítik az egészet és átcsapnak valami öntömjénező propagandizmusba.
2015. júl. 29. 23:13
 20/30 anonim ***** válasza:

Madách Imre: Az ember tragédiája

Rövid, tömör és a lényeg benne van.

2015. júl. 29. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!