Ujkori bevandorlas-Mikent velekednek a celorszagok errol a kerdesrol? Errol eleg keves informacio jon az ugy is nagyon cenzurazott mediaban.
Ilyen szempontból magasan a legbirkább nép az a svéd. Ott évről évre ezeket a bevándorlást támogató politikusokat szavazzák meg (ugye a lakosság 20%-át kitevő bevándorlók biztos liberális szavazók). Ez a liberális kormány minden jött mentet befogad, minden évben 150ezer új bevándorló érkezik oda ez ugye plusz szavazó tömeg a liberális pártnak. 4-8 év múlva a svédek eljutnak odáig hogy még teljesen össznépi összefogással se tudnák megbuktatni a liberális kormányzatot, akkora lesz az odaszavazó bevándorlók aránya. Minden svéd tudja ezt, meg azt is hogy az egész világon ott a legmagasabb a nemi erőszakok aránya. Számomra érthetetlen módon az átlag svéd ember hagyja ezt. Hagyja hogy a nőit megerőszakolják, hagyja hogy fegyveres utcai bandák garázdálkodjanak, hagyja hogy a menekültek az iszlám törvénykezés bevezetéséért tüntessenek, hogy a radikális nőuralmi feministák TUDATOSAN kasztrálják a férfiakat (én is feminista vagyok de erre még én is azt mondom hogy undorító), hagyják hogy a kikötővárosaikban a bevándorlók beköltözzenek a lakásaikba eközben a svédek gyáván menekülnek a városokból a vidéki falvakba, hagyják hogy az országuk ideáig lesüllyedjen.
Lehet én vagyok a hülye de ezt ép ésszel fel nem tudom fogni miért tűrik. Szerintem mindenféle bántó szándék nélkül kijelenthetjük hogy a világ legbirkább, legmindent eltűrőbb népe a svéd.
Majd 10-20 év múlva amikor kikiáltják a Svéd Iszlám Kalifátust, ahol az ott élő őshonos svédek kullogva, bilincsekkel a nyakukon fognak majd járni a muszlim uraik elébe, élő bizonyíték lesz ez a svéd nép minden más nép számára: íme így vesznek el azok akik hagyják magukat és ész nélkül engedik a liberalizmust.
Koszonom a valaszt a sved pelda erdekes,sajnos szomoru.Sehogy se fer a fejembe,hogy a termeszetben mukodo tulelesi reflex-hogyan halhat ki egy emberi populaciobol ilyen rovid ido alatt.
Sajnos a liberalis demokracianak nevezett rendzszer nagyon hatekonyan atalakitja a nemzeteket,es meg befolyasolasra keszebbnek alakitja at az onmegsemmisites fele vezeto uton....
A liberalis demokracia addig mukodik meg a befogadott populacio legyen az indiai,muszlim,izraelita tulsulyba nem kerul egybol borul a liberalis demokracia.... Igy kijelenthetjuk,hogy a liberalis demokracia autolimitalt! Ennek ellenere hatalmasan eroltetik!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!