A Röszkei után, a Debreceni menekülttáborban is balhé van, lehet hogy ez egy adott oldal provokációjának következménye?
Nem tudom eldönteni,
de lehet hogy a jobboldal intézi így hogy jobban hasson a népre az ő álláspontjuk, a bevándorlásellenesség.
Vagy éppen a baloldal hogy még jobban az legyen hogy rosszul bánunk a menekültekkel.
Szerintetek?
A menekülteket marhára nem érdekli a magyar jobb bal civakodás. Több ezer kilométert caplattak és több sz'az vagy ezer eurót fektettek be egy jól meghatározott cél érdekben. Hogy olyan életszínvonalon éljenek, mint egy német. Erre mit kaptak? Egy menekülttábort. Se azonnal lakás, se nagy Mercédesz ami "járna nekik"...
Most azután balhéznak, hogy hol a "beígért" mennyország!
Én nyugaton élek. Városomat, ahol élek már 22 éve az elmúlt 10 évben a menekült afrikaiak elözönlötték. Kis város, kb 80 ezer lakossal. Ide telepedett le évi 2000 fekete. Ez 10 év alatt elég jelentős szám. Amúgy vidám társaság de totál más kultúra.
Tegnap egy rongy fáradtan mentem haza vonattal.Mögöttem 10 fekete fiatal utazott és jól érezték magukat. Hangosan hallgattak valami kabarét és vonyítva röhögtek. beszélni is olyan hangosan ordítva tudnak csak, hogy a párom feje fájdult bele. a fehér ember nem mászik a saját életével bele mások intim nyugodt utazásába. Ők igen. De észre sem veszik. A hangos zene egy fekete afrikai falukban állandóan szól. Jártam sokat fekete Afrikában. Ezt a kultúrát hozzak magukkal. Azután persze nem értik, ha 30 perc magában fövés után az ember kiakadva rájuk szól, hogy hallgassanak már el mert mindenki csendre vágyik. Jönnek a rasszizmus szöveggel.
#1: Téged se kért senki hogy hagyd el az országot, és "nyugaton" élj! Szóval szerintem Te is bevándorló vagy, ott ahol vagy...
"A menekülteket marhára nem érdekli a magyar jobb bal civakodás."
Nem a menekülteket, hanem a pártokat igen, mivel nem itt élsz így nem tudod hogy a jobb és bal oldal a szavazatokért sok mindent megtenne! Főleg most a jobboldal azon belül a Fidesz aki csak veszt a népszerűségéből.
"#1: Téged se kért senki hogy hagyd el az országot, és "nyugaton" élj! Szóval szerintem Te is bevándorló vagy, ott ahol vagy..."
Majd ha annyi idős leszel öcskös mint én akkor leállok erről vitatkozni. Addig meg gyártsad a buta elméleteidet.
"Én nyugaton élek. Városomat, ahol élek már 22 éve az elmúlt 10 évben a menekült afrikaiak elözönlötték. "
Jó, hát a nyugat az megérdemli amit kap. De azért Magyarországból ne csináljunk már nyugatot!
"Jó, hát a nyugat az megérdemli amit kap. De azért Magyarországból ne csináljunk már nyugatot!"
Pontosan! Tanulni kell azokból a hibákból amiket elkövettek.
Van minden kultúrkörben egy kritikus tömeg ami felett már nem bírja el az ország a bevándorlást. Semmi gond nem volt 200 ezer magyar bevándorlóval 56 után. Ugyan abból a kultúrkörből érkezett nyugatra ez a 200 ezer magyar. Nyilván nem lenne gond 35-40 etióp bevándorlóval sem mert a kritikus tömeg alatt maradna. ami most történik, az már akkora tömeg egy totálisan más kultúrából, amit nem tud a saját európai kultúránk már sérülés nélkül integrálni.
Egyik ismerősöm tanár. Osztálykirándulást szervezett. Az osztály kb 1/3 nem ment el, mert ramadam van. Amíg egy gyerekről szólna ez, addig ok. De ez mar túl van a kritikus tömegen. Ezt már nem szabadott volna engedni. Nekünk magyaroknak viszont ebből tanulni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!