Miért van tele idiótákkal a szövetséges oldal?
Franciaország vagyok. Az a bajom, hogy a tárgyaláson sosem tudunk értelmesen megvitatni a dolgokat. Amerika nem csinál semmit, csak osztja a feladatokat és hősködik. Anglia sosem ért vele egyet, emiatt Amerika megsértődik és kezdődik is a balhé. Én is beszállok a vitába, de akaratlanul. Nem direkt csinálom... a teaivó rángatott bele! Kína csak annyit mondd, hogy mi, európaiak csak vitázni szeretünk. Oroszország meg röhög rajtunk, eszébe se jut leállítani bennünket.
Komolyan, miért ilyenek? T_T
Franciaország,ez az egész nagyon élvezetes! ^J^ Egyszer neked is ki kéne próbálnod,hogy csak figyeled őket..Már várom azt,hogy leolvasszam a többiek arcáról a mosolyt..kolkolkol
~Oroszország
Még te akarod leolvasztani a mosolyunkat? A múltkor az a szemét Anglia majdnem letépte a szép arcomat!
-Franciaország
Engli-chan mindig sokat mesél ezekről a találkozókról. Szerintem nagyon viccesek. Kár, hogy a fiúk nem engednek oda. Menni akajoook!
~Irie /Írország, Anglia felettébb gyerekes nővére/
És te miért vagy ilyen,hm?! Előzőleg is le csúnyáztad az egyenruhámat,az egész a te hibád volt,amúgyis,te is egy méretes idióta vagy,borvedelő!
[Anglia]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!