Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Libsik nektek mi a véleményete...

Libsik nektek mi a véleményetek arról, hogy egy horda bevándorló randalírozott Debrecen utcáin és Allahu akbar-t üvöltözve gyújtogattak és tartották rettegésben a környékbelieket?

#Debrecen #menekült #bevándorló #alibsikhazaárulók
2015. júl. 29. 03:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező szégyeld el magad ilyen kérdést, nézd meg a videót ezek a szerencsétlenek kizárólag nők és kisgyerekek van neked szíved? Mint láttad is a válaszokban ezek az emberek csak és kizárólag azért jöttek, hogy itt majd meggazdagodnak tudod ház kocsi, ha pedig nem kapják meg amit ígértek nekik, jogosan felháborodhatnak. Szóval nem értem hogy miért nem biztosítunk mindenkinek 1-1 ilyen életet az európaiak majd vesznek fel hiteleket, albérletbe laknak.

Persze ez csak libsi poén volt a kérdésre válaszolva:D amit sajnos 1-2 komolyan is gondol... Valami MSZP-s nő mondta, hogy nem kitoloncolni kell ezeket az embereket, hanem segíteni nekik, lakásokat biztosítani a számukra:D

És kicsit komolyra fordítva a szót eléggé aggasztó képek ezek. Ahol én ilyeneket látok, videókban is csak katonakorú férfiak vannak szinte mindig:S Remélem nem valami vallási alapú valami készül:S

Másrészt belőlem minden részvét elszáll egy egy ilyen videó kapcsán. Ha én bekéreckedek egy házba a minimum, hogy tiszteletben tartom a házigazdát, nem még őrjöngök, hogy nem 8 csillagos szállodában vagyok alanyi jogon (már ha tényleg a szállás miatt tört ki ez a lázongás, ahogy írták itt)

Na meg amit furcsállottam, hogy mindenkinek telefon a kezébe (a videóban egy samsungot kivettem!), két emberen láttam 2 ujjnyi vastag nyakláncot :D, én meg a rossz kínaifonommal:D

2015. júl. 29. 20:56
 22/24 anonim ***** válasza:
39%

11-esnek

Már bocs.........De szerintem senki sem kérte ,hogy ide jöjjenek. (kivéve ti liberális-multi-kultik.)

2015. júl. 30. 14:15
 23/24 anonim ***** válasza:
26%
Magyarország a magyaroké! Tűnjenek el innen! Semmi joguk itt lenni! A politikai, vallási menekülteket be kell fogadni, a gazdasági menekülteket meg egyszerűen kiutasítani a francba.
2015. aug. 20. 18:55
 24/24 anonim ***** válasza:
gyurcsótány és bandájávál együtt takarodjanak az illegális bevándorlók innen
2015. szept. 2. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!