Debrecenben tényleg problémák vannak a menekültekkel?
Én nem voltam ott , csak hallomásból tudok róla , hogy szegény debrecenieknek akik a menekült "negyed" környékén laknak azoknak megkeserítik az életüket.
Csoportosan járkálnak és molesztálják a magyar nőket...stb
Ugyebár ők más vallástól , kultúrából származnak....
A hírek alapján olyasmi lehet a helyzet , mint pár nyugat európai városban ,a multikulti hatása.
"A hírek alapján olyasmi lehet a helyzet , mint pár nyugat európai városban ,a multikulti hatása."
A hírek erősen ferdítenek. Csak hergelni akarja a média az embereket mások ellen. Ami könnyű is hiszen a magyar mindenkit utál. A magyarnál talán csak a francia nép a rasszistább.
IGEN.
én ott lakok nem messze és elég idegesítő hogy csoportokban menek fel a városba magányos embereket kergetnek meg (már engem is megkergettek egyszer),lopnak(akár erőszakal) és láttam már olyat is hogy nőknek a fenekére csapkodtak meg ilyesmi.
A minap egy szórakozóhely wc-jében hárman ki akartak zsebelni de szerencsére észre vettem és egy kis erőszakoskodás után még visza is kaptam a dolgaimat.
Sajnos igen. Debrecenben két városrész van, ahol nem szabad lakást venni, az egyik a Sámsoni út környéke (itt a menekülttábor), a másik a Nagysándor telep (itt a nem idén barnultak ) élnek. Az ingatlanok at 30-40 %-kal kínálják olcsóbban, mint a többi városrészben, de többnyire így sem tudják eladni őket. Az arra járó buszokon sincsenek biztonságban az emberek, beléjük kötnek, meglopják őket, stb. A tábor közelében lévő ingatlanokból minden mozdíthatót elvisznek, még a gyümölcsöket is leszüretelik.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
"...Dubai népek a kultúrnépek..."
Ezen majd' beszartam! Méghogy a Dubai (amúgy ilyen nincs, dubaiban arabok élnek, dubai nép nincs!) kultúrnép! Azok akik dolgozni nem akarnak, a felhőkarcolóikat is bangladesiekkel építtetik! Semmilyen innováció nem jön onnan, a gazdagságuk az olajnak köszönhető. Asszem' sokan mondogatják, de igaz: Dubai 30 év múlva ugyanaz a hely lesz, mint 30 éve: kecskeszaros pásztorok fognak legelni és szétszedik az utolsó felhőkarcolót is!
Az egész menekült-ügy kezelése Magyarországon kaotikus, rendezetlen, szervezetlen, és iszonyú sokba kerül!
A "menekültek" státuszának megítélése az örökkévalósággal vetekszik, a rendőrség (Debrecenben) tehetetlen, sokkal nagyobb anyagi ellátásban részesülnek mint a magyar munkanélküli szoc. segélyesek, idegen kultúra, idegen vallás van Debrecenre szabadítva!
Az adóforintjainkat herdáljuk ilyenekre, amikor innen is mindenki menekül???
Viccország...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!