Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért kell kihangsúlyozni,...

Miért kell kihangsúlyozni, hogy kopasz?

Figyelt kérdés

Ugye az Index meg a delmagyar.hu is nagyon ragaszkodik hozzá, hogy mindenképp le kell írni, hogy kopasz.

Talán inden kopasz ember rasszista?

Én is kopasz vagyok meg többen a környezetemben így nyáron és mégse vagyunk rasszisták.

Miért kell előítéleteket táplálni?

2015. júl. 21. 09:37
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
54%

Wikipédia:

"A '90-es évek elején egyszerűen sikk volt hungaristának, neonácinak lenni egy kopasz fiatalnak. A mai napig ez a legelterjedtebb stílus a szubkultúrán belül."

Igaz, akkor még sokkal több olyan kopasz volt, aki skinhead, ma meg sokkal több olyan kopasz van, aki nem skinhead. De ma is több skinhead kopasz és rasszista, mint ahány nem az, csak már nem skinheadnek nevezik őket. Na, én ebbe most rohadtul belebonyolódtam, pedig csak a "minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár" biológiai axiómát próbáltam hasonlatként felhasználni, de ennél azért árnyaltabb a kép.

2015. júl. 21. 11:24
 12/30 anonim ***** válasza:
70%
Azt ugye vágjátok, hogy a skienhead szubkultúrát a négerek találták ki.
2015. júl. 21. 11:39
 13/30 anonim ***** válasza:
68%
Kamu az egész, nagy mese gyártók már régóta ezek. Én még azt is kinézem belőlük, hogy valakit felbéreltek, csakhogy újból belebírjanak rúgni a magyarokba, volt már rá alkalom...
2015. júl. 21. 11:55
 14/30 anonim ***** válasza:

# 14/

A magyarok kopaszok??? XD

2015. júl. 21. 12:24
 15/30 A kérdező kommentje:

"Nagy itt az önérzet, de békés, törékeny, visszahúzódó kopasz embert is ritkán láttunk még, max. kemoterápia miat"

És akkor mi van, ha valaki nem visszahúzódó, törékeny?

Másrészt nem kell a rizsa, gondolom a te környezetedben abszolút nincsenek olyan férfiak, akik elkezdtek kopaszodni és emiatt leborotválták, áhh hol:)

Egyébként ez kb ugyan olyan rasszista duma, mint akiket támadsz.

Szal elég vicces vagy...

2015. júl. 21. 12:46
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

12:46

Persze, lehet valaki csak úgy, divatból vagy kényelmi szempontból kopasz.

Viszont van egy jellegzetes embertípus, jellegzetes viselkedéssel, akiknek jellegzetes a hajviseletük is. Azt nem írhatták le a cikkben, h rasszista skinhead volt, mert ez sérti a kedves nő-verő személyiségi jogait.

2015. júl. 21. 13:04
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

"Azt nem írhatták le a cikkben, h rasszista skinhead volt, mert ez sérti a kedves nő-verő személyiségi jogait."

Valóban, rengeteg kopaszra nyírt magyargyűlölő rasszista cigány van az országban. Ők azok, aki napi szinten vernek meg, rabolnak ki magyarokat és nem is rejtik véka alá a rasszizmusukat.

Az igazi, tettlegességig fajuló rasszizmus a magyarok ellen irányul.

2015. júl. 21. 13:08
 18/30 A kérdező kommentje:

És te mivel vagy most különb attól, aki azt mondja, hogy "vannak azok a cigányok, akik jellegzetesen ilyenek meg olyanok".

Nem az alapján kell megkülönböztetni, hogy kopasz.

Vagy, hogy "nem láttunk még olyan cigányt, aki ne ült volna börtönben, kivéve azokat, akik még nem töltötték be a 12-őt"

Semmivel nem vagy különb, hiába is magyarázkodsz.

Egyébként nyugodtan leírhatta volna, hogy rasszista, mivel a rendőrség is közösség elleni uszítással vádolja.

Szal ne beszélj félre...

2015. júl. 21. 13:09
 19/30 anonim ***** válasza:

13:09

Te tudsz értelmezni magyar nyelvű szöveget?

Pont NEM azt írtam, h minden kopasz nőket ver.

2015. júl. 21. 14:52
 20/30 anonim ***** válasza:

Kopaszokról.

Hát igen, a daganatos betegek, kemoterápiás kezeléssorozat után "jellegzetes embertípus" közé tartoznak.

Kihullik a hajuk, rossz a közérzetük és sokan közülük depressziósak.

2015. júl. 21. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!