Mi az a kopter? Mi az a kopasz rüszü?
Így néz ki a fóka kulcs:
Maga a motoros fóka pedig így:
Aki ezzel rendelkezik arról feltételezhető, hogy dobott már el kézigránátot, ezáltal kopaszsága olyan szintre csökkent, hogy jogosult a motoros fóka használatára.
Amennyiben a rüszü aránytalanul korán jut fókakulcshoz feltételezhetően nem a kiképzés szerves részeként szerezte, akkor azt elkobozzák tőle és megfenyítik, valamint a motoros fóka használatára továbbra sem lesz jogosult.
A rüszü egyébként a rüszmeteg kifejezés rövidítése:
Ezek a kifejezések egyébként egymás szinonimái:
rüszmeteg, rüszü, rüszkös, kopasz, kopter.
Teljesen ugyanazt jelenti mind.
" Már nem azér öcsém, de ha ilyet kérdezel akkor te se kicsit vagy még kopter."
Lehet, hogy nem az, mert nem is katona, ahogy én sem, csak nem tudta miért írják itt annyian. Én mondjuk szöveg környezetből rájöttem, de pl a fókát nem tudtam. Ha jól értem a kép alapján, az csak egy felmosó? De mitől motoros? És hova rakod a kulcsot?
A bunkó válaszok nem érdekelnek, köszi. Azért bízok benne, hogy normális katonák is járnak erre.
A fóka az a felmosó, a motoros fókának már van nyele is (vagyis amíg nincs nyele térdelhetsz és úgy moshatsz fel)
Ennek a mai világban nem sok értelme van, de a Viledás moppok előtt volt a felmosó rongy, ehhez volt egy felmosó fa (kb mint egy partvis csak szőr nélkül, ere hirtelen nem találtam képet és fogalmam sincs hogy írhatnám le jobban) a felmosó rongyot erre tették rá és így lehetett kényelmesen állva felmosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!