IC vonatokon is sok a menekült? Most utaznék Nyíregyházáról Pestre, és azt hallottam, már oda is felengedik őket. Mennyire súlyos a helyzet?
1.#
Te meg telepítsd be őket az udvarodra, ha annyira imádod őket.
Igen sok, főleg a Budapest Bécs közötti vonatok vannak tele.De a Debrecen BP közötti vonatokon is akad sok...
Külön vagont tesznek fel nekik.
Az meg ha Nyíregyházáról jössz Pestre akkor nem is kell "aggódnod", mert Budapest-Debrecen irányába mennek. Én minden nap járok Szolnokról Pestre és semmit nem tapasztalok, visszafelé meg mint mondtam külön vagonba vannak a menekültek.
20.44
pontosan melyik mondatából szűrted le, hogy imádja a menekülteket?
Köszönöm, akik értelmes választ tudtak adni a kérdésre.
Az első válaszolónak pedig inkább nem mondanék semmit, mert ahogy a hozzászólásból látszik, a nyolc általános sincs elvégezve:) Hülyékkel meg nincs kedvem vitatkozni és teljesen felesleges is.
Nagyjából a 6-os válaszoló meg is fogalmazta, hogy alapvetően mi a baj a kérdéssel.
Őszinte leszek én inkább találkozom menekültekkel vonaton, mint az olyan xenofób "rettegőkkel", mint a kérdező.
"Tehát ez paranoia. Nincs több bűnöző köztük mint köztünk."
Jó, tehát te még mindig eldöntöd, hogy nincs közöttük több bűnöző, mert csak és kész.
"hanem másik ország polgárai"
Jó, tehát szerinted ez garancia arra, hogy nem bűnözők.
Egyre jobb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!