Miért férfi szinte az összes menekült?
#3 a vendégmunkásokat a halál elől menekülőkkel összemosni minimum fatális félreértés.
Ha én elnézem akár a magyar, különösen a külföldi híradásokat, hát észreveszem a nőket és gyerekeket is. Aki ezt nem látja, szándékosan mellébeszél. A "szinte" azt jelenti, hogy minimum 90 százalék. A "többség" pedig azt, legalább 50%. Az utóbbi lehet igaz, az előbbi semmiképp.
Te vinnéd a családodat egy ismeretlen környezetbe, ahol nem szívesen látnak és mindent megtesznek ellened? :D Na ugye, hogy nem. Mellesleg egy férfit "elintézni" kevesebb lelkifurdalással járHAT, elvégre egy nőt, leginkább egy gyereket "elintézni" azért eléggé megterhelő lelkileg. :D
*elintézni: értsd ahogy akarod. Én a közepesen durva verziót vettem számításul.
"Magyarországon mintegy 40–40% a 19–34 és a 35–64 éves korosztály aránya. A menekültek körülbelül kétharmada férfi."
Világszinten ez az arány sokkal kiegyenlítettebb és sokkal több a gyerek, hiszen a menekültek túlynomó többsége saját országán belül marad.
Csak találgatok.
A jugoszláv háború idején is elsősorban a katonaköteles korú fiatalok menekültek. Ez a korosztály vagy átáll az IS-hez, vagy agyonlövik.
Egyébként több mint 10 % a gyermekek aránya.
Nem csupán ferfi hanem katona köteles korú férfi. Pont az a korosztály akiket most vagy behívtak vagy behívnak.
1:) kész hadsereg jön most menekültként az EU-ba.
2:) behívó elől menekülő dezertörök.
3:) gazdasági bevándorlók akik majd a letelepedés engedéllyel a zsebükben kenyslmesen családegyesítést kérnek es kényelmes repülőn hozzak a neked családot is magukkal.
Hidd el a 3. Pont az igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!