Liberálisok! Ti pontosan hogyan kezelnétek a menekült kérdést?
Ez nem politikai kérdés, megvannak rá a szakemberek, akik tudják hgyan kell bánni a menekültekkel. Az ő számukra kell minél ideálisabb körülméneket termeteni és biztosítani valamenyi eszközt a sikeres munkavégzés érdekében.
És minden más kérdésben is így kéne eljárni. A politika dolga "csak" annyi lenne, hogy kijelöljenek egy irányt az ország számára, lehetőleg minél több szavazóval egyetértésben. A szervezést végezzék el a minisztériumok, a feladatokat pedig a szakemberek.
Szóval adnál nekik házat?
1. Milyen alapon? Akkor adjanak nekem is.
2. Azok a házak is valakinek a tulajdona. Mondok egy példát. Megörökölnél egy házat, de van sajátod. Üresen áll, mit szólnál, ha egyszer csak kapnál egy levelet, hogy holnaptól a házad tulajdona a szír Ahmed család tulajdona. Vagy Szociális lakásokat adnál nekik. Magyarok sem kapnak.
3. Miből gondolod, hogy "hasznunk lenne belőlük" és "művelnék a földet", és nem a segélyre ácsingóznának?
4. Külföldi példákat nézd meg, Párizsban van olyan gettó, komplett kerületek ahová fehér ember nem teszi be a lábát. Svédországban egy évben 1000 nőt erőszakoltak meg a bevándorlók, egyharmaduk 14 év alatti, és nem egy olyan volt akit meg is öltek az erőszakolás után, pl. egy 16 kislányt, az egyik bevándorló-ellenes tüntetésen ott is volt a fényképe. Nézz utána. Kérdezd meg a falu lakóit, hogy akarják-e ezt, vagy te is más micsodájával vernéd a csalánt?
Én minden állításomat alá tudom támasztani forrással. Vannak a "néptelen falvak"? Melyek ezek, sorold! Gondolod, hogy olyan sok van? Miből gondolod, hogy ha néptelen a falu, az ott lévő ingatlan az senkié? Az akkor is valakinek a tulajdona, ha másé nem az önkormányzaté, vagy az államé. Tehát te milyen alapon osztogatnád el a bevándorlóknak más tulajdonát?
Államnak, önkormányzatoknak a tulajdonában valóban vannak szociális lakások. Akkor válaszolj!
Miért, milyen alapon adnál oda valakinek, mert belépett illegálisan a határon, alanyi jogon egy ingatlant?
Ne kurucinfozzál, hanem ezekre válaszolj! Várom válaszaidat.
"És nem kell hagyni odaáig fajulni a dolgokat, mint a franciáknál, hogy gettókká alakuljanak az ilyen helyek. Valamint a deviáns hajlamot is ki lehet szűrni. Az ilyet hazavágni a francba és kész."
Aztán hogyan szűrnéd ki? Megkérdeznéd minden bevándorlót, hogy: "Elnézést, ön megerőszakolná a nőket?". Kap, mondjuk egy afgán, állampolgárságot. Kiszürted, hogy "nem deviáns" Mi a garancia arra, hogy ha majd behozza a családját, feleségét (családegyesítés úniós jog), és a behozottak is behozzák a családjukat, hogy azok közül nem fognak itt robbantgatni?
Nyomikám én vitapartner vagyok, de a vitához partner is kell. Te meg ugyebár alábbvaló vagy az állatnál...
Anyám meg köszöni jól van. Meg a tied is jól volt, miután kihúztam a farkam a seggéből.
De itt fejeztem be. Nem süllyedek le a szintedre, mert rutinból legyőzöl. Pápá kis nyilas. Ja és nem vagyok és soha nem is voltam liberális. de ezt te a mákszemnyi agyaddal soha nem fogod megérteni :D :D Bocs, mennem kell, mert a csajod írt, hogy megint akarja ugye megérted? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!