A nők miért mehetnek hamarabb nyugdíjba?
Nem találtam meg az okát, valószínűleg kultúrális okai vannak. Mert ők "csak" nők, a férfiak a családfenntartók hagyományosan.
Mindenesetre egyre kevesebb európai országra igaz ez, mindenhol kezdik kiegyenlíteni a korhatárokat egyformára.
"Elég sok nő harcolt érte, hogy lehessen katona, szóval ez most így öngól."
Nem, nem öngól, mert én nem FAKULTATÍV, azaz szabadon választható lehetőségről, hanem KÖTELEZETTSÉGRŐL írtam.
Tehát, hogy egy nőt akkor is elvigyenek katonának, ha nem akarja.
Izraelben a nőket is besorozzák, nincs kecmec. Nem jó dolgukban, hivatástudatból, hanem kényszerből húznak zubbonyt.
Na azt szeretném én látni a femináciktól, hogy az egyenlőség jegyében olyan dologért is tüntessenek, ami a nőknek rossz.
Senki se akar a fronton meghalni, de ha a férfinek pusztulni kell, pusztuljon vele a nő is. Izraelben így gondolkodnak.
Pl. egy egyedülálló, gyermektelen irodista nő milyen megterhelő munkát végzett amit így kellene elismerni?
Én sem értem és azt sem, hogy válás után miért ítéli a bíróság a gyerekeket az esetek 99,9%-ában a nőknek.
Tévhit
Ahha
"Ha a gyerek elhelyezéséről a szülők nem tudtak megegyezni, és a bíróságot kérték, hogy ítélkezzen az ügyben, akkor az apáknak a szegedi és a pesti bírósági tapasztalatok szerint is jóval jobbak voltak az esélyei arra, hogy a gyermeket végül náluk helyezzék el."
Bírom ezeket a liberális csúsztatásokat.
A szegedi meg a pesti bíróságon nagyobbak voltak az esélyek?
És a többi bírósággal mi a helyzet??:D
Én nem is értem a nőket meg a liberálisokat, hogy mikor ilyeneket posztolnak meg írnak, hogy nem érzik, hogy mennyire szánalmas ez az egész?
Hol van a pontos felmérés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!