Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Miért értetek egyet, illetve...

Miért értetek egyet, illetve -akik nem értenek egyet- miért nem, a kerítés építéssel a szerb határon?

Figyelt kérdés

2015. júl. 1. 13:01
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10-es

Elgondolkoztató, amit mondasz, de van valami logika a 10 méteres határsávban. (Valahol, valaki hivatkozott erre, de már nem találom.) Pl. nem tudom elképzelni, hogy úgy alkottak volna törvényt, hogy a két szomszéd (pl.: szerb-magyar) vitatkozzon azon, hogy kié ez a paradicsompalánta...

A kártalanításra elkülönített pénzre lehet magyarázat, hogy az "egyéb technikai és személyi feltételek biztosításához" is szükség lehet terület-vásárlásra.

A határ-kerítésre van bőven példa: spanyol enklávék körül, USA-Mexikó, stb.,stb.

Gondolom -remélem- az "okosok" megtalálják a megoldást.

Ma elkaptam Tóbiásnak egy megjegyzését, hogy nem kell kerítés, a zöld határt kell megerősíteni.

Ez mit oldana meg? Egyáltalán, hogy képezeli? Határőrséggel csak annyit érnénk el, hogy rögtön a zöld határról vinnék a regisztrácios állomásra az átlépőket, azaz nem kéne a "mélységi ellenőrzést" annyira erőltetni. Nesze semmi, fogd meg jól...

2015. júl. 2. 00:06
 12/12 anonim válasza:
Szerintem kelleni fog az a kerites,ahhoz h minket vedjenek a maguk erdekeit nezo mindenre elszant bevandorlokkal szemben.
2015. júl. 19. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!