Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Ebben az országban már egyre...

Ebben az országban már egyre kevésbé jó élni, ti is így vagytok vele?

Figyelt kérdés
2015. júl. 1. 10:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Aki becsületesen dolgozik,mint az állat,annak nyaralni sem marad pénze.És most nemcsak a csicska gyárakra gondolok.Ha fogorvos vagy,akkor jól megélsz."

What? Tehát itthon nincs olyan hogy becsületes munka ha valakinek van normális fizetése? Elgé sok ember van aki "becstelen". Vagy akkor a fogorvos is nem becsületes, mert jó fizetése van?

Kezdem azt érezni, hogy egyeseknek csak az a becsületes aki szaréhugyá dolgozik.

2015. júl. 1. 14:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Ti melyik országból írtok?
2015. júl. 1. 14:42
 13/22 anonim ***** válasza:

Akkor itthon csak kulimunkát lehet végezni kis pénzért? Kezdem úgy érezni, hogy egyesek azt hiszik, hogy itthon nem lehet becsületes munkát végezni, amiért még fizetnek is. De feltételezem az ilyenek szokták az előbbi munkákat végezni, akik ezt hiszik. Ilyenek sose akarnak olyat tanulni aminek van értelme: fogorvos, programozó, gépészmérnök, cnc programozó, stb

Nem muszáj hozzá egyetem.

2015. júl. 1. 15:16
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen, ha nem kulimunkát végzel akkor nem vagy ember. Tipikus tanulatlan proli hozzáállás.
2015. júl. 1. 15:23
 15/22 anonim ***** válasza:
Te vagy az Lőrinc? :)
2015. júl. 1. 15:53
 16/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ne veszekedjetek emberek,van akinek jobb munkája van, de nem aszt jelenti hogy ő nem dolgozik olyan keményen mint ti akiknek keményebb a munkája rosszabb fizetésért.
2015. júl. 1. 16:37
 17/22 A kérdező kommentje:
Zárom a topikot, választ kaptam,köszönöm a részvételeteket,sziasztok.
2015. júl. 1. 16:38
 18/22 anonim ***** válasza:

"Te vagy az Lőrinc? :)"

Tisztességes munkáról beszéltünk.

Amúgy felsoroltam előbb olyan munkákat ahol lehet jól keresni. Persze az aki nem tanul, még elképzelni se tudja ezeket.

2015. júl. 1. 16:58
 19/22 anonim ***** válasza:
Azt mond meg hogy pl egy programozó milyen tisztességtelenséget csinál?
2015. júl. 1. 16:58
 20/22 anonim ***** válasza:

Ez mindig is így volt, amióta az eszemet tudom.

Magyarország gány hely.

2015. júl. 1. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!