Ebben az országban már egyre kevésbé jó élni, ti is így vagytok vele?
"Aki becsületesen dolgozik,mint az állat,annak nyaralni sem marad pénze.És most nemcsak a csicska gyárakra gondolok.Ha fogorvos vagy,akkor jól megélsz."
What? Tehát itthon nincs olyan hogy becsületes munka ha valakinek van normális fizetése? Elgé sok ember van aki "becstelen". Vagy akkor a fogorvos is nem becsületes, mert jó fizetése van?
Kezdem azt érezni, hogy egyeseknek csak az a becsületes aki szaréhugyá dolgozik.
Akkor itthon csak kulimunkát lehet végezni kis pénzért? Kezdem úgy érezni, hogy egyesek azt hiszik, hogy itthon nem lehet becsületes munkát végezni, amiért még fizetnek is. De feltételezem az ilyenek szokták az előbbi munkákat végezni, akik ezt hiszik. Ilyenek sose akarnak olyat tanulni aminek van értelme: fogorvos, programozó, gépészmérnök, cnc programozó, stb
Nem muszáj hozzá egyetem.
"Te vagy az Lőrinc? :)"
Tisztességes munkáról beszéltünk.
Amúgy felsoroltam előbb olyan munkákat ahol lehet jól keresni. Persze az aki nem tanul, még elképzelni se tudja ezeket.
Ez mindig is így volt, amióta az eszemet tudom.
Magyarország gány hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!