"Hisztek" a Holokausztban? Büntetnétek a tagadását?
Én hiszek abban, hogy megtörtént, de a tagadásának büntetését baromságnak tartom.
Szerintem a zsidóknak se jó, mert akik most se kedvelik őket, ezek után ez még inkább nem fogják, mivel jobban felhúzzák magukat ezen a törvényen.
Szerintem az számít tagadásnak, ha az egészet elutasítod, az nem, ha 6 millió áldozat helyett pl. 3-at mondasz, mivel nincs olyan dolog a történelemben, amely pontosan úgy történt volna meg, ahogy le van írva.
Ezen kívül szerintem a Holokausztot le kéne már zárni, vége, megtörtént, emlékezzünk meg róla egyszer az évben pár percet, és inkább a jövővel foglalkozzunk, ahelyett, hogy a múltat piszkálnánk. (Szerintem Trianont is hanyagolni kéne, mert sajnos már ez így marad, háborút meg szinte senki sem akar.)
Ki nem szarja le a zsidókat, húzzanak haza Iraelbe!
Elég szégyen az, hogy az utolsó néhány parlamenti ülésen az mszpfidesz(zsidó), a zsidókkal foglalkozik, nem pedig az ország problémáival.
Én Istenben hiszek,a többi történelem,mint a tatárjárás,vagy a török hódolltság stb...
Na a krematórium.Ez érdekes kérdés.Egyébként ma is működik nem is kevés.
Egy hamvasztás időtartama 2-3 óra.
tehát egy év alatt 3000 elhunytat lehet elhamvasztani.
10 kemence el tud évi 30000-et,tehát 10 év kell 3M-hoz,ha egyfolytában működnének.Ami fizikai képtelenség.
Szóval ez a szegény embereket elégették szerintem ez csupán egy reklámfogás.Azt se számolgatja senki,hogy mennyi D-vitamin van a vajban..
Természetesen üldöztek/deportáltak/megöltek-vagy olyan olyan körülmények közé kényszerítettek zsidó embereket -csupán születésük miatt-ami nem felet meg a létfenntartáshoz,de a túldramatizálás az eléggé felesleges.Mondjuk inkább visszatetszést keltő...
Mindenki látott már a temetőben,mondjuk olyan férjet/feleséget,aki verte,csalta a házastársát,a temetésen meg túlkiabálta a papot...na valami hasonló érzést kelt...
,,Szerintem Trianont is hanyagolni kéne, mert sajnos már ez így marad, háborút meg szinte senki sem akar.)"
Revíziót nem csak háborúval lehet elérni. Koszovó sem háború által lett független.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!