"Hisztek" a Holokausztban? Büntetnétek a tagadását?
Én hiszek abban, hogy megtörtént, de a tagadásának büntetését baromságnak tartom.
Szerintem a zsidóknak se jó, mert akik most se kedvelik őket, ezek után ez még inkább nem fogják, mivel jobban felhúzzák magukat ezen a törvényen.
Szerintem az számít tagadásnak, ha az egészet elutasítod, az nem, ha 6 millió áldozat helyett pl. 3-at mondasz, mivel nincs olyan dolog a történelemben, amely pontosan úgy történt volna meg, ahogy le van írva.
Ezen kívül szerintem a Holokausztot le kéne már zárni, vége, megtörtént, emlékezzünk meg róla egyszer az évben pár percet, és inkább a jövővel foglalkozzunk, ahelyett, hogy a múltat piszkálnánk. (Szerintem Trianont is hanyagolni kéne, mert sajnos már ez így marad, háborút meg szinte senki sem akar.)
Ez nem hit kérdése. Szemtanúk, írott dokumentumok, fényképek, filmfelvételek és tárgyi maradványok bizonyítják egyértelműen, hogy megtörtént.
Hidd el, mindenki szívesen elfelejtené, ami történt. Amíg viszont újra és újra vannak, akik másokat származásuk, vagy vallásuk miatt üldöznek, addig helye van a megemlékezésnek. Nem csak a holokausztról természetesen.
(egy keresztény, aki még hisz az emberségben, a józan észben és a békés jövőben)
lemészároltak milliókat, saját honfitársukat sok eseten a németek, magyarok, románok.
a megöltek nem tudnak védekezni.
meg kell őrizni az emléküket.
tagadni meg csak az tagadja, aki a nácik és nyilasok szellemiségét vallja.
én szívem szerint begyújtanám számukra a krematóriumokat, de mivel ezt nem lehet, ezért a tagadást valahogy büntetni kell.
mindegy, hogy zsidó, cigány, örmény áldozatokról, vagy a kommunizmus meghurcoltjairól van-e szó.
akik a gyilkosságot tagadják, szerintem rosszabbak, mint maguk a gyilkosok!
00:54 vagyok.
és amíg a társadalom tudatában a 40-es évek borzalmai nincsenek tudatosítva annyira, hogy egyáltalán ilyen kérdés felvetődjön, addig nem elég egy megemlékezés!
muszáj tudni a múlt hibáit, mert ha nem tanulunk belőle, az szopás
"De pont az a baj hogy sokan azt állítják hogy nem is voltak táborok és nem is gyilkoltak meg "
Jó pát éve netezek már, de ilyen állítást még sehol sem olvastam. Ezt a Koránban találtad?
Én nem tagadom a holokausztot, miért is tenném.
DE KÖNYÖRGÖM, HAGYJUK MÁR ABBA, 70 ÉVE LASSAN!!! Miért kell pofozni, meg visszapofozni világszerte mindenkinek ebben a témában? Nem volt elég ennyi? Én nem gyilkoltam meg senkit, ne sulykoljanak bűntudatot belém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!