Van olyan társadalmi csoport, etnikum, stb akiket ellehetetlenítenél ha lenne hozzá hatalmad?
A szélsőségesek csak éppen a környező országokat akarják lerohanni... Mi ez, ha nem a többségre való ráerőltetés?
Az elvakult hülyék pont ugyanazt csinálják mindenhol. Tökmindegy, mi a vallása. Ha a magyarok lettek volna ilyen helyzetben, lenne az a népréteg, aki ugyanezt csinálná. Te is kiemeled a hangos kisebbséget: a zsidók legnagyobb része meg nem ilyen. Róluk miért nem mondasz semmit?
És válaszolva a kérdésre: nem lehetetlenítenék el senkit. Aki bűnöző, törvényt szeg, őt büntessék meg, de neki is legyen választása, lehetősége normális életre.
Egyiknél sincs "egyetemes" haszon.
Csak az egyes emberek (gyártók, kereskedők) kaszálnak óriásit azokon a "hagyományőrző" cuccokon, továbbá a nagymagyarországos matricákon, pólókon, pulcsikon stb., amiket ti boldogan megvesztek.
Mondjuk én egy szóval nem mondtam h elleheteleníteném a zsidókat, ha így jött le bocs. Vannak fönntartásaim velük, de én az alapján osztályoznám az embereket, h mit tesz. A dolgozó cigány ugyanúgy tisztelem mint a dolgozó fehéret, viszont a bűnöző fehéret is megvetem
Egy más csoportot viszont neem tudok hova tenni, na őket ha nem is elleheteleníteném, de orvoshoz tuti beutalnám mind: a melegeket...
Ha gyilkolsz, gyilkos vagy.Akkor is ha gyilkost gyilkolsz, akkor is ha szüzet, akkor is ha cigányt és akkor is ha zsidót stb.
Attól még erkölcstelen vagy.Az előbbi válaszodban kicsit másról volt szó.Ezek szerint nem volt kedved kifejteni.
„ megölni valakit, aki árt másoknak a saját hasznáért erkölcstelen lenne?”
Igen, megölni valakit erkölcstelen dolog.
„Miért kéne sajnálni egy gyilkost?”
Nem kell, de ha megölheted a gyilkost, mert megölt valakit, akkor ugyanolyan joggal ölhetnek meg téged is, mivel te is megöltél valakit (mert gyilkos vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!