Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Hány áldozata volt a holokausz...

Hány áldozata volt a holokausztnak valójában?

Figyelt kérdés
régen még 11 milliót mondtak a történészek, aztán legg a 6, manapság néha néha 4-et hallani, de van aki max 300.000et mond. mi lehet KÖRÜLBELÜL az igazság?

2015. jún. 21. 15:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 Rubicon87 ***** válasza:
91%

"Anne Frank hogy irta meg a naplót? "

úgy hogy nem volt annyira fiatal hogy elgázosítsák, mehetett dolgozni.

2015. jún. 21. 23:24
 62/85 Rubicon87 ***** válasza:
91%

"ma 22:54"

[link]

2015. jún. 21. 23:26
 63/85 A kérdező kommentje:
hogy mi történik a zsidókkal csak az elején nem volt világos a köznép számára. viszont azért azzal legyünk tisztába hogy nem a második VH alatt voltak először munka táborok. mindenki tudja/tudta hogy hogy mennek a dolgok az ilyen helyeken. továbbá én nem tudok hinni egy olyan tudománynak, aki egy kitalált mesebeli figura kitalálásától számolja az időt. lehetne Tapsi Hapsi után 23 is, pont annyi értelme van mint Krisztus utánnak. továbbá a történelem ferditése mindig a hatalmon lévő politikai nagyhatalmaknak az érdeke, és a prioritás is. a szovjet fogolytáborokkal senki nem törődik, arra nem emlékezünk meg, arról nem csinálnak évente filmeket, pedig több ember halt meg, rosszabb körülmények voltak, és semmivel nem voltak jobbak a németeknél. bár az USA 2 atomja vagy a Pearl Harbour még mindig gonoszabb hadi lépés volt
2015. jún. 21. 23:26
 64/85 A kérdező kommentje:
" The evidence for this is overwhelming and unmistakable." de egyet sem tud felsorolni. ez téged meggyőzött? szóval h azt mondom hogy a loch ness-i szörny létezésére félreérthetetlen bizonyitékok vannak, semmi többet, te elhiszed?
2015. jún. 21. 23:31
 65/85 Rubicon87 ***** válasza:
91%

"ma 23:26"

persze voltak máshol is munkatáborok, csak nem hiszem hogy máshol gázosítottak el embereket csak azért mert tök jó bűnbakok na meg alsóbrendűek.

" nem tudok hinni egy olyan tudománynak, aki egy kitalált mesebeli figura kitalálásától számolja az időt. lehetne Tapsi Hapsi után 23 is, pont annyi értelme van mint Krisztus utánnak."

mesélj, ez melyik tudomány is lenne?

"a szovjet fogolytáborokkal senki nem törődik, arra nem emlékezünk meg, arról nem csinálnak évente filmeket,"

Megemlékeznek róla. De nyugodtan alakíthatsz szervezetet ami kimondottan ezzel foglalkozik, mivel ez egyedül az embereken múlik, Ezen kívül a Holokauszt jobban érintette az Európaiakat mivel itt történt. A németek szembenéztek a múltjukkal, az Oroszoknál meg ott van Putyin aki a legnagyobb katasztrófának tartja a Szovjetunió összeomlását.

2015. jún. 21. 23:35
 66/85 Rubicon87 ***** válasza:
91%

"ma 23:31"

nem bekel bizonyítani, de ajánlom olvasd végig az egészet és ne csak kiragadott mondatokkal gondolkozz. Azt pedig hogy nem volt holokauszt be kell bizonyítani, de a bizonyítékok a másik oldalon vannak.

itt is lehet olvasgatni van pár visszaemlékezés.

2015. jún. 21. 23:40
 67/85 Rubicon87 ***** válasza:
91%
2015. jún. 21. 23:43
 68/85 Rubicon87 ***** válasza:
91%
mármint itt: [link]
2015. jún. 21. 23:44
 69/85 A kérdező kommentje:
elolvastam, annyi az egész hogy "elvakitott a gyülölet" stb stb, semi konkrétum. - a történészek krisztushoz szoktak viszonyitani, ezt most miért kell megmagyarázni? nem értem hogy hogy lehet egy nem létező személyhez viszonyitani, akkor már miért nem pl a rónai birodalom bukása az időszámitás, vagy bármi más. amúgy csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert egyre több olyan dologról derül ki hogy köze nincs a valósághoz, ami tévek óta hallunk. pl 9/11 vagy osama bin laden. ja és Hitler rengeteg béke ajánlatot tett a szövetségesek felé, de ők nem fogadták el.
2015. jún. 21. 23:50
 70/85 anonim ***** válasza:
100%

"hogy mi történik a zsidókkal csak az elején nem volt világos a köznép számára. viszont azért azzal legyünk tisztába hogy nem a második VH alatt voltak először munka táborok. mindenki tudja/tudta hogy hogy mennek a dolgok az ilyen helyeken."

Nyilván sejtették. De az egészen más mintha kimennél az utcára és ott lenne három zsidó hullája. Hidd el, hogy ha millió számra ölték volna a zsidókat az utcán, akkor hamar elfordulnak tőlük az emberek.

"én nem tudok hinni egy olyan tudománynak, aki egy kitalált mesebeli figura kitalálásától számolja az időt. lehetne Tapsi Hapsi után 23 is, pont annyi értelme van mint Krisztus utánnak"

Én is ateista vagyok, de ez egy megszokás. A métert és az órát is csak megszokásból használjuk. Minden tudománynak vannak ilyen konvenciói. Ettől nem lesz kevésbé hiteles a történelemtudomány.

"továbbá a történelem ferditése mindig a hatalmon lévő politikai nagyhatalmaknak az érdeke, és a prioritás is."

Jelenleg kb senkinek nem érdeke ferdíteni a Holokausztot. Milyen politikai erőnek érdeke ez?

Ja tudom a gonosz zsidóknak... És visszajutottunk oda, amit az elején mondtam. Aki a holokauszttal kapcsolatban akarja megtudni az "IGAZSÁGOT", az az esetek 99%-ában csak zsidózni akar.

"a szovjet fogolytáborokkal senki nem törődik, arra nem emlékezünk meg, arról nem csinálnak évente filmeket"

Dehogynem. Van kommunista diktatúra áldozatainak emléknapja, csinálnak róla filmeket is. Akik érintettek, azok törődnek vele. Perelték is miatta nem kevesen az orosz államot (bár kevesebb sikerrel), stb. Az hogy nincs annyira előtérben mint a holokauszt nem jelenti azt hogy el lett felejtve. Csak kevesebbet beszélünk róla, mert nincsenek olyanok akik tagadják. Ha nem lennének holokauszttagadók, erről sem hallanál többet mint az orosz táborokról.

"bár az USA 2 atomja vagy a Pearl Harbour még mindig gonoszabb hadi lépés volt"

Pearl Harbour nem az USA hadi lépése volt.

Az atombombák ledobása pedig sokkal humánusabb volt, mint a szárazföldi offenzíva. Kb 200.000 ember halt meg így, úgy pedig több millióra becsülték a halálos áldozatok számát, ezért vetették be. Meg azért is, hogy megfélemlítsék az oroszokat. Egy szovjet-USA háborúnak, ami valószínűleg kitört volna ha nincs az a bombázás még több áldozata lett volna.

Tudom, nem ez a kérdés, de szerintem az atombombák ledobása volt abban a helyzetben a helyes döntés. Ami nem mondható el sem az orosz táborokról sem a német táborokról.

2015. jún. 21. 23:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!