Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik Amerikában laknak,...

Akik Amerikában laknak, mondjuk Los Angeles-ben, ők elégedettek az élőhelyükkel? Szeretik?

Figyelt kérdés

Én állandóan Amerikát, legtöbbször Los Angeles-t nézegetem Google Streetview-en. Egyszerűen csodálatos. Az a rengeteg pálmafa, a gyönyörű szép parkok, helyek. Meg olcsó az üzemanyag is nem zsigerelik ki az embereket, mint pl. magyarországon. szerintem magyarország egy élhetetlen hányinger hely. Undorodom tőle. Egész életemben Amerikába vágytam, azon belül pl. Los Angeles-be. De Miami, San Diego, meg hasonlók se lenne rossz.

Szerintem a világ legjobb helye Kalifornia, ott van az igazi élet. Csodálatos az egész. Nincsenek panel lakótelepek se.

Szerintem ott még szegényebbnek is jó lehet élni, mert olyan helyen lakik, ahova mindenki vágyik, hogy akárcsak legalább 1 hetet eltölthessen legalább nyaralással.

2015. jún. 20. 08:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Bocsánat nem nyugatra hanem keletere lévő hegyekben.
2015. jún. 20. 10:21
 12/17 A kérdező kommentje:

Érdekes. Ezt nem tudtam. Mert ahogy nézem rengeteg fa, meg park van mindenfelé. Meg bokrok. Gyönyörű szép az egész.

Az ember nem is gondolna ilyet ilyen helyekről, amit óceán vesz körül. Mi ugyyebár a Dunából kapjuk, ami nekem speciel sokkal nehezebbnek tűnik a megtisztítása,de nem értek hozzá. De ettől függetlenül sokkal szívesebben laknék ott :(

2015. jún. 20. 10:32
 13/17 anonim ***** válasza:

Az ivóvizes témára reagálva: a Dunát sokkal egyszerűbb tisztítani, mert édesvíz. Az óceán sós vizének sokkal több folyamaton kell átesnie, mert ki kell nyerni belőle a sót, hogy ember számára is ihatóvá válhasson. Illetve a Duna ugye folyóvíz, ezért annyira szerintem nem szennyezett, mint amire gondolod, persze nem mondom, hogy patyolat.

(Európán belül egyébként Barcelona küzd hasonló problémákkal, ott is vízhiány van a túlnépesedés miatt)

Egyébként a kérdés többi részére: kezdeném ott, hogy *Magyarország a helyes írási módja, nagybetűvel.

Hát, én nem a GyK-ra tennék fel kérdéseket, ha utálnám Magyarországot, hanem a repülőn ülnék. :) Jó utat!

2015. jún. 20. 12:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Na megjött az Amerika imádó h.gyerek.

A legjobban ez tetszett:

"Hát ez durva.. Pedig ott az Óceán mellettük. Nekünk nincs ilyen gondunk azt a Duna milyen retkes már."

Te mennyire szeretsz sós vizet inni? A növények is igen szeretik, ha azzal locsolják őket.

A retkes "magyarországon" meg egy rahedli helyen csak úgy dől a föld alól a termál és gyógyvíz.

Pálmafák, mint tudjuk csakis és kizárólag Californiában élnek, pedig ha csak Horvátországig lemész, már ott is láthatsz.

2015. jún. 20. 13:13
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát én a saját és bárki szarát is megenném, ha Amerikában élhetnék, nemhogy sós vizet..
2015. jún. 20. 13:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, te ritka buta és egyszerű ember vagy. Soha nem lesz esélyed eljutni az USA-ba, mert nem ilyen embereknek szoktak munkavállalói vízumot adni, hidd el.

Most lehet sírni, hogy leszarsz engem, meg hogy ez a magyar mentalitás meg mittomén, de ez a valóság.

Ráadásul ott se fenékig tejfel az élet, bevándorlók, rossz közbiztonság, elképesztően magas ingatlanárak és még lehetne sorolni. Elég vicces, hogy úgy érzed, ismered a helyet, azért, mert street view-val végigfutottál pár utcán.

2015. jún. 20. 18:42
 17/17 anonim ***** válasza:

Eleg tre a helyesirasod es a sos-vizes meg a "szaros" megszolalasodbol ugy tunik, hogy nem vagy egy eszleny, de lehet hogy csak nagyon fiatal meg es nem tanultatok a vizes dolgot a suliban.

Compton jo hely? Ez egy masik olyan hozzaszolasod, amibol ugy gondolom, hogy mindenert vakon rajongsz ami Amerika, es a szulohazadat (valszeg a medianak is koszonhetoen) annyira utalod, hogy meg leirni sem tudod rendesen.

Tudod en itt lakom, vagyis laktam LAben evekig, majd egy szomszedos varosba koltoztem at, de LAben dolgozom es eloszor tenyleg jo szandek vezerelt, hogy irok neked (nem a tipikus magyar mentalitas), de a kommentjeidbol ugy tunik hogy felesleges lenne, mert nem vagy kepben a vilagrol. Almodozo tini lehetsz es a hasznos infoknak ugysem tudnad hasznat venni, mert ha ki is jutsz az USAba, az meg evek mulva lesz es addig rengeteget valtozik a vilag.

Guglizz ra kepkeresovel "dirty los angeles streets" es fogsz latni erdekeset. Compton pont az a hely amiert egyaltalan nem meno rajongani. Nem leszel vagany az ilyen kijelentesektol. A legtobb magyar azt sem tudja mi az, hogy Compton, de aki viszont ismeri, az tudja hogy milyen es a "Compton is rohadt jó helynek tűnik" kijelentesed miatt nem fog tudni teged komolyan venni.

Itt egy kedves cikk nem is olyan regrol:

[link]

2015. jún. 22. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!