Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Akik Amerikában laknak,...

Akik Amerikában laknak, mondjuk Los Angeles-ben, ők elégedettek az élőhelyükkel? Szeretik?

Figyelt kérdés

Én állandóan Amerikát, legtöbbször Los Angeles-t nézegetem Google Streetview-en. Egyszerűen csodálatos. Az a rengeteg pálmafa, a gyönyörű szép parkok, helyek. Meg olcsó az üzemanyag is nem zsigerelik ki az embereket, mint pl. magyarországon. szerintem magyarország egy élhetetlen hányinger hely. Undorodom tőle. Egész életemben Amerikába vágytam, azon belül pl. Los Angeles-be. De Miami, San Diego, meg hasonlók se lenne rossz.

Szerintem a világ legjobb helye Kalifornia, ott van az igazi élet. Csodálatos az egész. Nincsenek panel lakótelepek se.

Szerintem ott még szegényebbnek is jó lehet élni, mert olyan helyen lakik, ahova mindenki vágyik, hogy akárcsak legalább 1 hetet eltölthessen legalább nyaralással.

2015. jún. 20. 08:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

"Szerintem ott még szegényebbnek is jó lehet élni"

Szerintem kérdezd Compton lakosságát.

2015. jún. 20. 09:10
 2/17 anonim ***** válasza:

Persze, hogy jó hely.

Az USA-ban a szegények is folyamatosan metamfetaminnal meg hasonló drogokkal lövik magukat, amik nem két forintba kerülnek, Magyarországon meg befizeted a számláidat, kaját veszel és 1-2 ruhát és már el is verted a havi fizetésed.

2015. jún. 20. 09:11
 3/17 A kérdező kommentje:

Compton is rohadt jó helynek tűnik. Jó kis kertesházak mindenütt, nem szar 10 emeletes paneles lakótelep. Gyönyörű pálmafák, tök jó ott is minden sztem.

Amúgy a magyar havi fizetésbe ruha már kevésbé fér bele, ha csak nem valami túrkálós, vagy kínai piacos olcsó rongy.

Maradjunk inkább abban h itt számlák, plusz kaja, azt már el is ment a havi fizetés, de még ez is jó ha megvan belőle..

2015. jún. 20. 09:16
 4/17 anonim ***** válasza:
Én is ilyen kínai/turis göncökre gondoltam.
2015. jún. 20. 09:28
 5/17 A kérdező kommentje:
Na akkor jó. Compton meg baromi hangulatos is amúgy. Azt is bejártam a google streetview-el. Nagyon szívesen laknék ott is.
2015. jún. 20. 09:32
 6/17 anonim ***** válasza:
Kalifornia hiába az USA leggazdagabb állama súlyos vízhiány van. Olyannyira hogy aki az ivóvizet pazarolja (locsolás ilyesmi) akár 10000 dolláros büntetésre is számíthat. Egy hajléktalannak nagyon nehéz ott iható vízhez jutni, mivel mondjuk az éttermek csapjaiban se ivóvíz folyik, tehát nem teheti meg hogy besunnyog a WC-ba és iszik. Minden évben rengetegen halnak közülük szomjan.
2015. jún. 20. 10:07
 7/17 A kérdező kommentje:

Hát ez durva.. Pedig ott az Óceán mellettük. Nekünk nincs ilyen gondunk azt a Duna milyen retkes már.

Amúgy pedig elég durva parkok vannak ott, meg a tehetősebbek lakta részeken gyönyörűek a kertek.

2015. jún. 20. 10:11
 8/17 anonim ***** válasza:
7# Annak a többsége műfű, vagy én olyat is láttam már hogy festették a füvet mert annyira kiszáradt és ugye nem locsolhatják.
2015. jún. 20. 10:12
 9/17 A kérdező kommentje:
Hogy lehet így vízhiány amúgy? Hiszen ráadásul a nyugati parton helyezkedik el egész Kalifornia. Ott az Óceán. Ezt tényleg fel nem fogom, mikor Európában, magyarország, románia, ilyesmi ilyen folyók, tavak vannak, azt azok is milyen mocskossak.
2015. jún. 20. 10:13
 10/17 anonim ***** válasza:
9# Kaliforniában azért van vízhiány mert a tőlük nyugatra lévő hegységben a felmelegedés hatására elolvadt a hótakaró, így folyók is alig folynak le oda. Az édesvíz tisztítása (mint a folyóké) pedig sokkal egyszerűbb és olcsóbb mint a sós óceán ivóvízzé alakítása (ami egy kész vagyon).
2015. jún. 20. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!