Akik Amerikában laknak, mondjuk Los Angeles-ben, ők elégedettek az élőhelyükkel? Szeretik?
Én állandóan Amerikát, legtöbbször Los Angeles-t nézegetem Google Streetview-en. Egyszerűen csodálatos. Az a rengeteg pálmafa, a gyönyörű szép parkok, helyek. Meg olcsó az üzemanyag is nem zsigerelik ki az embereket, mint pl. magyarországon. szerintem magyarország egy élhetetlen hányinger hely. Undorodom tőle. Egész életemben Amerikába vágytam, azon belül pl. Los Angeles-be. De Miami, San Diego, meg hasonlók se lenne rossz.
Szerintem a világ legjobb helye Kalifornia, ott van az igazi élet. Csodálatos az egész. Nincsenek panel lakótelepek se.
Szerintem ott még szegényebbnek is jó lehet élni, mert olyan helyen lakik, ahova mindenki vágyik, hogy akárcsak legalább 1 hetet eltölthessen legalább nyaralással.
"Szerintem ott még szegényebbnek is jó lehet élni"
Szerintem kérdezd Compton lakosságát.
Persze, hogy jó hely.
Az USA-ban a szegények is folyamatosan metamfetaminnal meg hasonló drogokkal lövik magukat, amik nem két forintba kerülnek, Magyarországon meg befizeted a számláidat, kaját veszel és 1-2 ruhát és már el is verted a havi fizetésed.
Compton is rohadt jó helynek tűnik. Jó kis kertesházak mindenütt, nem szar 10 emeletes paneles lakótelep. Gyönyörű pálmafák, tök jó ott is minden sztem.
Amúgy a magyar havi fizetésbe ruha már kevésbé fér bele, ha csak nem valami túrkálós, vagy kínai piacos olcsó rongy.
Maradjunk inkább abban h itt számlák, plusz kaja, azt már el is ment a havi fizetés, de még ez is jó ha megvan belőle..
Hát ez durva.. Pedig ott az Óceán mellettük. Nekünk nincs ilyen gondunk azt a Duna milyen retkes már.
Amúgy pedig elég durva parkok vannak ott, meg a tehetősebbek lakta részeken gyönyörűek a kertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!