Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Nektek mi a véleményetek a...

Nektek mi a véleményetek a TASZ-ról?

Figyelt kérdés
(Társaság a Szabadságjogokért)
2015. jún. 9. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
Nem nyomdaképes.
2015. jún. 9. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
Kettős mérce.
2015. jún. 9. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:
43%
Objektív szervezet, a neve mindent elmond, csak hozzátesznek ehhez az országhoz, én örülök, hogy van egy ilyen szervezet.
2015. jún. 9. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
7%
Elvileg jó ügyet képviselnének, de betegesen csinálják! Mindenki, akit bármi sérelem ér mehet hozzájuk egy kis tutujgatásért, akkor is ha az illető valójában megérdemelné amit kapott.
2015. jún. 9. 15:58
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Mégis milyen kettős mércéről beszélsz?

[link]

[link]

2015. jún. 9. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon jó véleménnyel vagyok róluk.
2015. jún. 9. 16:52
 7/9 ConnectCare ***** válasza:
94%
Szerintem jó, hogy van ilyen szervezet. Az egyén sokszor nem képes érvényesíteni a jogait illetve nem azzal tölti a napjait, hogy potenciális jogsértő helyzeteket keres, az állam pedig sokszor nem érdekelt abban, hogy az egyének jogai valóban érvényesüljenek. Így kell egy szervezet, ami független az államtól de mégis azzal foglalkozik, hogy védi az emberek jogait és vizsgálja azokat a helyzeteket, ahol ezek a jogok veszélybe kerülhetnek.
2015. jún. 9. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Semmi jó.
2015. jún. 9. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Alapjában véve pozitív dolognak tartom, hogy létezik ez a szervezet. Amennyire én "rálátok", néha kicsit "túlzásba viszik", de talán ez jobb, mint ha trehány módon végeznék a dolgukat. Ráadásul úgy tudom, hogy a munkatársak többsége (vagy mindenki?) önkéntesként dolgozik, ami nagyon szép dolog.

A kormánynak viszont biztosan nem tetszik valami, hogy megpróbáltak keresztbe tenni nekik. (A KEHI lefolytatott egy olyan vizsgálatot, amire nincs is jogköre.)

2015. jún. 9. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!