Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok a TASZ tüntetésen...

Mit szóltok a TASZ tüntetésen elhangzottakhoz? "Az Orbán rezsim a magyar társadalom leépülésének következménye. "

Figyelt kérdés

Szerintem mindent elmond az elmúlt 25 évről.

Azaz nem ők tehetnek arról hogy hatalomra kerültek. És arról sem, hogy nincs náluk jobb.

2014. okt. 24. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
97%

Persze, ők békésen szerényen vártak a sorukra, és lám, a magyar nemzet felfedezte őket és alig várta, hogy kezükbe adhassa a hatalmat.

Tudtam, hogy a fantázia végtelen, de ennyire? Tudtam, hogy a butaság határtalan, de muszáj ezt kipróbálni?

Ettől még az igaz, hogy a magyar társadalom leépül. És ebben tekintélyes szerepe van az Orbán rezsimnek.

2014. okt. 24. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
10%

A TASZ a mai magyar valóság nagyon kevés hiteles szereplőjének egyike.

Mondjuk a nagy buta magyar többségnek fogalma sincs róla, mit írnak, mondanak és milyen célok mentén a TASZ-nál.

Egyetértek velük.

A szózatban megjövendölt nemzethalál részesei vagyunk, amit a fidesz hozott el.

2014. okt. 24. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
38%

Számomra a kijelentés NEM azt jelenti, hogy nem ők tehetnek arról, hogy hatalomra kerültek, és nincs náluk jobb.

Valóban leépült a társadalom. Az embereket nem érdekli a politika, egyik pártban sem bíznak, ezért nem mennek el szavazni. A többség tudja, hogy a Fidesszel szemben az ellenzéknek semmi esélye. Erről gondoskodott a Fidesz. Az Alaptörvénynek nevezett tákolmánnyal, a választási törvények átírásával, a minden jelentős pozícióba a saját embereik ültetésével. Csak báb az Alkotmánybíróság, Köztársasági Elnök, Ügyészség, Bíróságok stb.

Az elmúlt 25 év legrosszabb és legkártékonyabb kormánya.

2014. okt. 24. 16:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Persze, ők békésen szerényen vártak a sorukra, és lám, a magyar nemzet felfedezte őket és alig várta, hogy kezükbe adhassa a hatalmat.

Tudtam, hogy a fantázia végtelen, de ennyire? Tudtam, hogy a butaság határtalan, de muszáj ezt kipróbálni?

Ettől még az igaz, hogy a magyar társadalom leépül. És ebben tekintélyes szerepe van az Orbán rezsimnek.

Márpedig a lényeg pont az hogy ebben Orbánéknak van a legkevesebb szerepe. Azért jutottunk el Orbánig mert az megelőző 20 év olyan volt amilyen! Nem kéne hogy Orbán legyen a legjobb megoldás. És nyilván Orbán kezét is kötik azok a kiskirályok akik az elmúlt 25 évben megtollasodtak és azok a szervezetek akik befészkelték magukat az elmúlt 25 évben.

#2 A TASZ mondanivalója pont az hogy tök mind1 hogy fidesz vagy MSZP. A népet úgy át bszták mint szrt a kerítésen. Amúgy ha a TASZ legyűri a Fideszt azonnal bele fogják őket kényszeríteni egy liberális megalkuvásba. Így aztán cseberből vederbe kerülünk.

nem gondolhatod komolyan hogy a jobboldal azért kapta meg a szavazatok közel 2/3át mert megváltoztatták a választási törvényt

2014. okt. 24. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg a balf.. ballibeké. Mondjuk attól még lehet a leépülés jele, hogy nincs normális alternatíva.
2014. okt. 24. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!