Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A magyar emberek miért olyan...

A magyar emberek miért olyan nagyravágyóak?

Figyelt kérdés
Lassan mindenki elmegy nyugatra, miközben itt is meg lehet élni tisztességesen. Én nem is tudnám magam jól érezni egy idegen országban. Itt születtem, itt nőttem fel, minden ideköt.
2015. jún. 7. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Akkor te ne legyél ilyen gonosz nagyravágyó és maradj itthon jól élni Orbán Viktor Miniszter Elnök Úrral.
2015. jún. 7. 18:40
 12/17 anonim ***** válasza:
34%
Te vagy aki 180-at kap és öltönyben dolgozik?
2015. jún. 7. 18:56
 13/17 anonim ***** válasza:
20%

"Valóban van munkahely, de nem mindegy, hogy hol és mennyiért."

Miért nem mindegy?

2015. jún. 7. 20:55
 14/17 anonim ***** válasza:
14%

"kérdező netto 80-ból is meg tudnál élni?vagy aki ennyit kap az költözzön fel pestre?az lenne csak a gazdasági bevándorlás ha a vidékiek megszállnák a fővárost."

Komolyan képesek vagytok 80ezres fizetéssel rinyálni? Én tíz éve vagyok közmunkás és jelenleg 51 ezret hozok haza, mégsem elégedetlenkedek.

2015. jún. 7. 20:58
 15/17 szántóvető ***** válasza:
270 eurós fizetéssel az európai unió tagországaként?igen.
2015. jún. 7. 21:04
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon az egy főre számított létminimum 85 000-Ft. A minimálbér ettől alacsonyabb.

Az a munka, aminek jövedelme arra elég, hogy csupán a mindennapi szükségleteket finanszírozza, gyakorlatilag a rabszolgamunkával egyenértékű. (Ételt, ruhát, szállást azok is kaptak.) Ami meg arra se...

Aki ennél többet akar, nagyravágyó?

A fővárosban lakom, ahol viszonylag magasabbak a jövedelmek, de még itt is nap mint nap találkozom olyan szintű mély-szegénységgel, hogy ha nem magam látnám nem is hinném el.

10-12 ezer forintos bevásárlásomnál már nem egyszer rákérdeztek (ismerősök), hogy "miből telik?" -durva.

Budapest gettósodik (dikk) -nem is kicsit.

A szálak, amik ide kötöttek sorra szakadnak...

Én még - szerény körülmények között - megélek, autóm nincs, igaz hitelem sincs. Egyelőre jó(?) nekem így, még maradok. De ha elveszteném az állásom, ki tudja...?

2015. jún. 9. 14:23
 17/17 anonim ***** válasza:

"Lassan mindenki elmegy nyugatra, miközben itt is meg lehet élni tisztességesen."

-Te miről beszélsz?

2015. jún. 16. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!