Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Tényleg rabszolga az egész...

Tényleg rabszolga az egész emberiség?

Figyelt kérdés
Ugye szokták mondani,hogy van a háttérhatalom ,és az emberiség rabszolgaként dolgozik nekik,melyik országban ugye mennyiért van ahol kevés pénzért van ahol többért.Ha az egész világ rabszolga akkor miért van az,hogy van egy csomó csaló vállalkozó akik csak kocsikáznak egész nap,meg telefonálgatnak meg cserélgetik az autókat utazgatnak külföldre meg ilyenek,de semmi mást nem csinálnak.Akkor ők most kivételek a rabszolgaság alól?
2015. máj. 18. 08:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

ma 14:38

Hát itt felénk nem nagyon kapják el,esetleg van olyan hogy néha példát statuálnak egy egy ilyen csaló bandával de ezek már hosszú éve csinálják.Na meg ugye nincs minden a nevükön ezért lebuktatni is nehéz őket.Egyszer az üzletünkel szemben lévő tanyára másztak be reggel a kommandósok hogy el kapják a maffiózós csávót,pont nem én dolgoztam hanem a kolléganőm és látta ahogy a földre teperik a csávót és eé viszik megbilincselve.Kb 2 hét múlva kiengedték és egy vadi új audi r8 cal jött haza és azóta is szabadlábon van és már van két porschéja meg sport bmw meg ilyenek.

2015. máj. 18. 22:40
 12/16 A kérdező kommentje:

Na meg amiket látsz az mind színjáték,vannak kisebb halak akik el viszik a balhét,ennyi.

2015. máj. 18. 22:41
 13/16 A kérdező kommentje:

Ne haragudj de én nem érzek semmilyen biztonságot,egyébként meg mivel civilizációban nőttem fel nem menne csak így egyik napról a másikra kiköltözni valahova és magamnak megtermelni a dolgokat,mivel ebbe születtem bele,hogy van autó,van ez meg az és mivel nem tudom milyen ezek nélkül kicsit nehéz a dolog,én folyton a pénz miatt aggódok,ha ki költöznék miből élnék.Na meg ugye amihez hozzá szoktam arról nehéz lemondani.De attól függetlenül ha elkülönülnék a világtól még pont úgy a része lennék,pont úgy hatna rám.Amíg ezen a bolygón élünk,nincs valódi szabadság csak a látszata.

2015. máj. 18. 22:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Értem. Szóval a kormányra és gazdasági holdudvarára, továbbá azokra gondoltál, akik felismerték, hogy a kormány mutatja a követendő példát. És követik.

Őket nincs ki elkapja. Ja, hogy ezt a társadalomnak kéne? Mit gondolsz, miért teszik tönkre az oktatást? Hogy a társadalom véletlenül se nőjön fel. Az a pár ember, aki ennek ellenére felfogja, mi történik, nem számít.

2015. máj. 19. 08:38
 15/16 anonim ***** válasza:

" de én nem érzek semmilyen biztonságot"

"mivel nem tudom milyen ezek nélkül kicsit nehéz a dolog,én folyton a pénz miatt aggódok,ha ki költöznék miből élnék.Na meg ugye amihez hozzá szoktam arról nehéz lemondani"

Pontosan ez a biztonság. Mivel már nem a farkasoktól meg oroszlánoktól kell megvédenie az államnak, hanem attól h éhen halj. Ez többé kevésbé sikerül is, feltéve h beállsz a rabszolgasorba. Ha kilógsz a sorból, akkor könnyen lehet, hogy börtönben, vagy csövesként végzed.

Egyébként most az h nálatok a csalókat nem kapják el az egy dolog, de hidd el a végletekig ezt nem lehet csinálni előbb utóbb elkapják őket. Meg aztán mint mondtam, ők is csak beállnak a sorba, fizetik a temérdek kenőpénzt a korrupt politikusoknak, rendőröknek. Vagy azt hiszed, tényleg nem tűnik fel senkinek h mit csinálnak? Nyilván mindenki tud róla csak elég pénzért befogják a szájukat. A rendőrt megkeni, utána a rendőr rohana boltba h vegye a legújabb Iphone-t, meg a benzint a kocsijába. Végérvényben ugyan oda kerül a pénz: a nyugati tőkések zsebébe. Ha a nyugati tőkések nem lennének, a rendőr se fogadná el a kenőpénzt, mert nem lenne mire elköltenie.

2015. máj. 19. 20:46
 16/16 A kérdező kommentje:
Akkor lehet csöves leszek,vagy éhen fogok halni.
2015. máj. 19. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!