Az ősmagyarok is valahogy így nézhettek ki? ilyen mongolidok lehettek mint ezek a kazak lányok?
Emberek, vannak ám itt arcok. Azt tekintjük ázsiai eredetű génnek, ami Ázsiában alakult ki, tehát akkor az ősmagyarok származását figyelve; a jelenlegi állások szerint a Volga és Káma vidéke az, ami a magyarok őshazája. Mindenki döntse el magában, hogy az Ázsia-e vagy sem. Az földrajz alapján az Urál a választóvonal. Ezek szerint az ősmagyarok európai származásúak. A finnek tőlünk nem messze kialakult nép (ha jól tudom, északabbra), tehát tőlünk egy kicsivel fehérebbek. Szerintem az ősmagyarok között akár előfordulhatott szőkés haj is az előbbiekből kiindulva. Az igazi ázsiai népeknél pedig ez nagyon nem jellemző.
Tehát a válaszom: nem hinném, hogy őseink mongoloidok voltak. Persze jócskán előfordulhatott, mert az vándorlások során keveredhettünk normál ázsiaiakkal is.
Hozzá kell tenni, hogy ez a mai tudományok szerinti elképzelés. Nem tisztem minősíteni sem ezt, sem a turánit, sem más származáselméletet.
amúgy sem értem, minek kell ilyen kérdést feltenni...
a válaszadók két táborra szakadnak, a hivatalos történelemírást vallókra, és akik szerint ez meghamisított, meg hogy mi egyszerre vagyunk az irániak, a sumerek, a mongolok, a kínaiak, a koreaiak, a japánok, a törökök, a hunok, a szittyák, a szkíták, az indiánok, a marslakók stb. rokonai
mindenkinek ott van az internet, olvasson azt, amit akar, higgyen azt, amit akar, engem nem érdekel, hogy más milyen hülyeségben nő fel
Igen, nem tanulmányozom, mert nulla százalékban érdekel, hogy mit hiszel.
De most várj, tudod mit, kérlek, meséld el nekem 15-20 mondatban összefoglalva a magyarok IGAZ történetét! Mert ti mindig az igazságról beszéltek, de úgy konkrétan semmit sem mondtok.
Na, végre megtudjuk, mi az igazság, rajta! :D
"Akik viszont szőkébbek azok szégyellhetik magukat mert a felmenőik összeálltak a németekkel!"
Irigyellek a súlyos problémáidért.
miért szégyellnék magukat, hiszen a szőke haj árja származást tükröz, nem? :D
ja, hogy az baj, ha más nemzet pofázik hülyeségeket, mint a dákorománok meg a morvaszlovákok, de mi, magyarok, azért nyugodtan hihetjük, hogy sumerek vagyunk :D
36-os! Tessék:
Nimród a magyarok őskirálya. Ez az alap.
A magyarság múltja nem északra (nem Finnország felé) mutat, hanem keletre. Az őshaza Suméria volt, vagy nevezd Szkítiának. Az Árpád-ház -Álmos és Árpád- egyik őse Atilla király a Hun birodalom ura. Atilla király és később maga Árpád is Nimródtól származtatta magát. Az egész Árpád-ház őse Nimród.
Nimród király évezredekkel az özönvíz előtt élt, és messze keleten, Szkítiában uralkodott, azon belül Síneár földjén, aminek fővárosát Babilan-nak hívták. Nimród nagy vadász volt, mint az egész nemzetsége. Nimród élete fő műve az volt, hogy megépítette Babilan nagy tornyát. Síneár földje a sumérok földje volt, és ez a mai Dél-Irak területe. Babilan pedig Babilonnal egyenlő! Babilon Sumer fővárosa, ami Dél-Irakban található.
Csak a magyar nép az egész világon, amelyik egyedül, egyenesági ősapjaként tudja levezetni önmagát és királyait!
A Talmudban, a héber hagyományban részletesen írnak Nimród tetteiről, családjáról, és itt nagyon negatív figuraként szerepel, úgy mint zsarnok, kegyetlen, gőgös, istenellenes, kimondottam olyan szerepe van, hogy az Ószövetség istenének, Jahvénak az ellenfele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!