Az ősmagyarok is valahogy így nézhettek ki? ilyen mongolidok lehettek mint ezek a kazak lányok?
Én az IGAZI magyart úgy képzelem el mint Áder János.
Sötét, egyenes szálú haj, zord szigorú tekintet, pattogó beszéd, bajusz. Szerintem Áder egy IGAZI magyar. Akik viszont szőkébbek azok szégyellhetik magukat mert a felmenőik összeálltak a németekkel!
Aki sötét hajú, bajszos(férfi), zord tekintetű az az IGAZI magyar!!!
Itt van egy antropológus (Kiszely István) leírása a magyarokról, fényképpel:
Ők a rokonaink: https://www.youtube.com/watch?v=0zlBXHn_L_Y
2010. november 3, Cuenca, Ecaudor. Cuenca város ( a spanyol gyarmatosítás alóli) függetlenedésének évfordulóját ünneplte éppen, megannyi kulturális eseménnyel fűszerezve. Ennek egyik eseménye a Világörökség részének számító belvárosban zajló táncok, melyek az egyes népcsoportok táncait mutatta be. A felvételt remélem nem rontja túlzottan, hogy teljesen váratlanul a egyik táncos engem kért fel (Golenya Ágnest) a közönség közül, hogy csatlakozzam pár lépés erejéig hozzájuk. A fiú meglepődött, amikor kiderült, hogy tánclépseiket a magyarok minden előztes tanulás nélkül könnyen követik - hiszen igen ismerősök számunkra. Ez még esetemben is nyilvánvaló, pedig, nagy sajnálatomra, sosem tanultam a magyar néptánc lépéseit. de talán épp emiatt még meggyőzőbb, hogy valahol a vérünkben van és az is, mennyire hasonló ritmusú. A videó legvégén látható egy pillanatra dr. Geraldo Peña Mattheus, Móricz János ügyvédje.
Forrás: Golenya Ágnes
6# Csak gondolkozz már egy kicsit mielőtt hülyeséget beszélsz. Teljesen nyilvánvaló hogy ezeken a kb 50 éve készült képeken nem magyarok vannak. Most komolyan te hol láttál olyan magyar embert mint a második képen az "alföldi típusú nő"?
Amúgy Kiszelyről mint Antropológusról minden elismerésem de a régészethez és genetikához köze nincs (nincs is ilyen végzettsége) mégis sokszor kontárkodik bele ezekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!