Roma gyilkosság elkövetői ténylegleges életfogytignant kaptak. Vélemény? Jogos? Nem jogos?
"Ezért is sántít nekem kicsit ez az ügy"
Jól látod. Több, mint valószínű, hogy ez egy false flag akció volt.
Szerencsére az emberek nem szopták be a média hecckampányt.
Nem olvastam a napokban híreket. De ha azokról van szó, akik 6 (azaz hat!) embert öltek meg, köztük egy 5 éves kisfiút is, akkor szerintem abszolút jogos.
Nem tudom, hogy 1 emberéletért mennyi a kiszabható büntetési tétel, de ha 6-10 év, ahogy az első válaszoló írta, akkor azt 6-tal beszorozva 36-60 év jön ki, szóval simán életfogyt.
16.42
'Nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy a valódi elkövetők nem is ők, hanem romàk akik megakarták félemlíteni sajàt közösségét, hogy nehogy eszükbe jusson nem fizetni az uzsorásoknak.'
és ezt a hatalmas okosságot mire alapozod a bíróságon megvitatott bizonyítékokkal szemben?
17.11
ha valaki értelmesen érvel és felmer vállalni egy nevet, ez pedig neked ellenszenves, akkor lehet nem másban van a hiba.
Kb. fél percbe került a Google-keresés lefuttatása...
Tessék:
- 3 fő életfogytiglant kapott,
- 2 fő 15-15 év fegyházat,
- a 2 fiatalkorú elkövető pedig 10-10 év fiatalkorúak börtönében letöltendőt.
Forrás:
Szóval ez most nem jött be, Electroman...
A 16-os névtelen "hozzászólása" meg különösen értékes volt. (Irónia, csak a gyengébbek kedvéért.) Már nem először jutott eszembe ugyanis, hogy érdekes módon ezen az oldalon többnyire nem a nagymagyarok/rasszisták/jobbikosok és hasonlók azok, akikben van annyi gerinc, hogy felvállalnak egy mások számára is látható nicket. Két-háromnál többet nem is tudnék mondani így hirtelen az elmúlt négy évből.
Na, nem vonok le következtetéseket, felesleges időpocsékolás lenne; úgyhogy csak nyomjátok a pirosat nyugodtan, ahogy szoktátok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!