Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mi értelme az ételosztásnak?

Mi értelme az ételosztásnak?

Figyelt kérdés
Ha kapnak az emberek ételt, jól laknak és kevesebbet kell költeniük kajára, vagyis több pénzük marad amint elihatnak, elszívhatnak. Nemde? Ennyi erővel adhatunk nekik pénzt is. Bár én az utóbbit sem támogatom. Szerezzenek maguknak. Nemde?

2015. ápr. 10. 20:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
akár privát üzenetben?
2015. ápr. 10. 21:54
 12/25 A kérdező kommentje:
nem
2015. ápr. 10. 21:55
 13/25 anonim ***** válasza:
97%
Akkor meg mit agyalsz a mások baján, ha a sajátoddal sem boldogulsz? Vagy ez a nekem sz.r legyen másnak is az mentalitás újabb példája akar lenni?
2015. ápr. 10. 22:07
 14/25 A kérdező kommentje:
Próbálom elterelni a gondolataimat a saját bajomról.
2015. ápr. 10. 22:12
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem elterelni kell, hanem szembenézni vele. Erről szól az élet. Jó reggelt!
2015. ápr. 10. 22:18
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Akármit mondtok, de ha én nem jönnék ki a fizumból fiatal egyetemistaként, én is beállnék ilyen étel osztáskor, nem szégyenkeznék...
2015. ápr. 10. 22:30
 17/25 anonim ***** válasza:
32%

"#5: Ha hajléktalan lennék, öngyilkos lennék."

Miért hazudsz, fideszes vagy?

2015. ápr. 11. 03:37
 18/25 anonim ***** válasza:

Ez csak egy ilyen "szokás" a keresztény ünnepekkor, mivel Krisztus is osztott ételt az éhezőknek.

Van akinek nem ciki beállni egy ilyen sorba, nekem az lenne.

Amúgy a kérdésedre válaszolva, önmagába véve semmi értelme nem lenne. Keresztény szokás. Nyilván nem az a megoldás a szegénység ellen, hogy évente 2szer adsz nekik egy tál kaját, ettől nem oldódik meg semmi.

2015. ápr. 11. 14:51
 19/25 anonim ***** válasza:
90%
"évente 2szer" -erről szó sincs. A legtöbb felekezetnek állandóan van ingyenkonyhája. A Krsinások is rendszeresen osztanak finom (!) főtt ételt a Blahán. Van egy koreai keresztény pár, aki rendszeresen énekel nekik Krisztusról, és utána oszt ételt (Nyugati aluljáró Szél K tér). Neked is kellene kérdező valamilyen szociális tevékenységet végezni, egyből rájönnél, hogy nem is akarsz megöngyizni.
2015. ápr. 11. 15:36
 20/25 anonim ***** válasza:
hány éves vagy, kérdező?
2015. ápr. 11. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!