Milyen fizetéseket kellene adni az orvosoknak hogy ne menjenek el külföldre?
"Egy orvos, még ha embert is akar menteni, nem azért tanul 15 évig, hogy picit többet kapjon mint a minimálbér...."
Arról én nem tehetek, hogy az elcseszett magyar oktatási rendszer 80-90%-ban sallang baromságokkal próbálja teletömni a tanulók fejét, amit később úgy is elfelejtenek, mert szükségtelen számukra.
Mi van talán fáj az igazság?
Milyen 150.000?Csak a kezdők keresnek annyit,azok meg nehogy már szarrá keressék magukat,először szerezzenek tapasztalatot.Egy tapasztaltabb orvos viszont 200.000-at már megkeres + a hálapénz úgyhogy nehogy sajnálni kelljen már őket.Én nem panaszkodnék ha én ennyit kapnék azért a munkáért amit (elvileg) szeretek.Az ember ne azért szerezzen már szakmát hogy degeszre keresse magát hanem azért mert szereti azt csinálni,főleg ha orvosnak megy.Oké ne haljon éhen se de akkor is ne üzletnek kezelje már az emberek egészségét.A hálapénz betiltását én se helyeslem DE nem is csodálkozom rajta hiszen az orvosok szinte már ELVÁRJÁK hogy hálapénzt kapjanak különben azért kell rettegnie a betegnek hogy nehogy meghaljon a kórházban
Tessék?Most komolyan csodálkozol azon amiért az embereknek ilyen véleményük van az orvosokról?Épp az a baj hogy az orvosok nézik le az embereket,semmibe nézik őket,úgy kezelik őket mintha állatok lennének.Szerintem meg bőven van pénzük főleg ha az élettársuk is dolgozik.Nem értem miért keveslik egyesek például a havi 200.000-es fizetést.Talán kapzsiságról van szó?Vagy talán nem kéne a pénzt elverni mindenféle hülyeségre,piálás,kocsmázás,okos TV,okos telefon stb ugye ugye?Talán ésszerűen kéne költekezni és akkor nem jönnének elő anyagi gondok
Az pedig TÉNY hogy rengeteg baromságot tanulnak nem csak az orvosok hanem mindenki az oktatási intézményekben.Ha a lényeget tanulnák csak akkor jóval hamarabb el lehetne végezni a sulit mindenkinek.Szerintem a 11-es nem az anatómiát vagy a gyógyszerek hatásmechanizmusát értette hülyeségnek úgyhogy nem értem minek kell bele beszélned ilyen baromságokat a mondanivalójába.Arra azért kíváncsi lennék milyen felelősségről beszélsz?Ugyanis ha meghal egy beteg az orvost marhára nem büntetik meg.Ennyit erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!